Нова Пошта зворотня доставка товар!
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Нова Пошта зворотня доставка товар!
Хто знає,я відправити товар Новою Поштою і при отриманні не гроші відправити,а товар,але,щоб в накладній було вписано це.Поясню,я міняюсь моб.телефонами,я знаходжусь в чернівцЯх,а та людина з ким я міняюсь в Черкасах,але я перший повине відправити телефон,а він при отриманні,повинен відправити свій,а не гроші.Але я хочу застахуватись,що він мені відправить свій,а не візьме,за доставку оплатить і піде.Що робити?
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
Re: Нова Пошта зворотня доставка товар!
Це вам треба йти на нову пошту, пояснити ситуацію, і думаю все буде ок!
В мене так було, що відправляч вислав мені не той товар(просто помилився як це не дивно), в догонку він вислав вже той що треба товар, а я йому в обмін вислав помилковий товар, звичайно я вже за ці пересилки нічого не платив, все взяв на себе продавець, і всі домовини з новою поштою вів він, так що як конкретно він це робив я не знаю, але така можливість є!!!
В мене так було, що відправляч вислав мені не той товар(просто помилився як це не дивно), в догонку він вислав вже той що треба товар, а я йому в обмін вислав помилковий товар, звичайно я вже за ці пересилки нічого не платив, все взяв на себе продавець, і всі домовини з новою поштою вів він, так що як конкретно він це робив я не знаю, але така можливість є!!!
Телефонист-пятицентовый ...
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
у мене давно,була така ситуація,що теж мінявся телефонами,але я повинен був відправити свій телефон і доплатити ще 100у.о. при отриманні,але мені прислала дівчина китайський телефон,хоча я відразу цього не зрозумів,так як я ніколи його меню не бачив,короче хороша копія,але головне,що я оплатив доставку свою і відправив свій телефон з 100у.о.,і пішов щоб щоб докупити зарадку,на що мені в магазині сказали-"а на китайські телефони в нас немає"!-Не поняв,що це китай?-Ну да!Блін я побіг на пошту і сказав,щоб мені повернули товар,бо я передумав відправляти свій,не пояснивши причину і пішов!Потім мені дзвонили з пошти і казали,що я щось порушив,я пояснив,що мене розвели і я ще 100у.о. за гімно дав,ще й свій ледь не відправи.Якось пронесло,але та чувіха ще довго мені вгрожала,що я її обдурив,і.т.д.Не знаю,може вона і нездогадувалась,що то китай,бо оригінала ніколи не бачила,але незнання законів не знімає відповідальності.
- xtrade
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 11 разів
до ворожки не ходи - iPhone?
блін, не вгадав
блін, не вгадав
Востаннє редагувалось 20 вересня 2013, 18:50 користувачем xtrade, всього редагувалось 1 раз.
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Nokia N8Buxx писав:а що за телефон був? зараз зарядки практично у всіх одинакові - micro-USB
- Dj-Rembrand
- Досвідчений
Я подзвонив в оператору Нової пошти,пояснив і мене сказали,що при відправці потрібно вказати зворотню доставку не гроші,а товар,от і все,а від при отриманні,не забере мій до тих пір,доки не віддасть свій!Дякую за поради!!!