опухоль на руці
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
опухоль на руці
тиждень назад почала боліти рука, незвернув уваги, а зараз на тому місці де боліло появилась пухлість і опухоль мязу розміром з велику горошину, що роботи і куди краще звернутись з цим питанням,чи просто взяти і залишити так як є?
Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 172 рази
Re: опухоль на руці
До хірурга.gaguss писав:тиждень назад почала боліти рука, незвернув уваги, а зараз на тому місці де боліло появилась пухлість і опухоль мязу розміром з велику горошину, що роботи і куди краще звернутись з цим питанням,чи просто взяти і залишити так як є?
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
сдудентська зараз можна сказати непрацює, так як немає студентів і багато лікарів пішли в отпускInfra3Byk писав:в лікарню, для початку в студентську поліклініку.gaguss писав:куди краще звернутись з цим питанням?
Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
просто такvailender писав:это после травмы или просто так появилась?
Никогда не унижайтесь.
- doctor_fcbc
- Зацікавлений
- gaguss
- Досвідчений
- Контактна інформація:
тоїсть. якщо я чернівецький. то мені на фастівську?doctor_fcbc писав:в лікарню по місцю проживання, а там тебе вже направлять куди треба.
Никогда не унижайтесь.
- ash
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 96 разів
- Подякували: 53 рази
Набери 103, и спроси куда именно обратиться, скажешь им место прописки, они уже скоординируют тебя.gaguss писав:тоїсть. якщо я чернівецький. то мені на фастівську?doctor_fcbc писав:в лікарню по місцю проживання, а там тебе вже направлять куди треба.