ну? я чекаю. конкретно де я і що збрехав. пруф в студію інакше незважаючи на ваш нік Ви реальний балабол
Sl@vcheg прошу пробачення у Вас шо "лізу поперед батька в пекло"

але й сам також чекаю відповідей цього пана Шевченка на запитання. Якщо в нього є я@ця то він відповість, хоча може і зморозити черговий свій висер типу "Шевченко ніколи не вказував розганяти протести рашатундистів мочиловом
"Ка наш местный Шевченко умеет ненавидеть практически брата я тут вижу , так же как и брызгать и изрыгать всякое злословие про ближних ... .
И заметьте при этом даже бога ни разу не упомянул ... . Что абсолютно естественно ... для ... . Написать только смог в подписи , которая всуе прилагается каждый раз непонятно зачем ... .] Я таких троляк практично на кожному форумі зустрічаю. Що саме цікаво обзивають вони себе то запорожцями, то козаками, то шевченками і т.д.
А так то цей балабол раніше світився іншим під ніком.
тільки подивіться на себе - стільки бруду і образ видумали собі через те, що людина не жила на форумі 24/7, вимагаєте доказів, дискусій, а самі нічого окрім образ не пишете, ще й на Бога посягти не боїться один брехун
Це ж який зомбований мозок треба мати аби бачити у цивілізованому українцю шпиона тільки тому що він прохав зупинити нелюдські способи навернення у дикунство
А роздули все це тільки з мого протесту проти дій модератора який закликав до розстрілів протестів переселенців на центральній площі...
Sl@vcheg писав:"Шевченко"
Ответьте на простой вопрос. К вам в дом вламывается пьяное быдло, шлет вас на три буквы и начинает лапать вашу жену, вы будете с ним вести переговоры?
Те що вам по ТВ показують безпідставні розстріли під "класну" музику, не означає, що ви повинні при першій причині мочити когось - те що вам по ТВ не заставляють спочатку спробувати просто обмежити пересування бидла методом прикладання несмертельної сили свого тіла, не означає що цього вже можна не робити
Це безглуздя порівнювати мирні протести жертв пропаганди із атаками озброєних терористів, можна побачити і на замбофермах типу раша тудей