А что там в Минеаполисе?

Обговорення подій які трапились в Україні
Irbis
Забанен навсегда
Дякував (ла): 495 разів
Подякували: 669 разів

Re: А что там в Минеаполисе?

Повідомлення Irbis » 31 травня 2020, 23:51

Тут https://strana.ua/news/270385-protesty- ... stkov.html очень много инфы для понимания происходящего.

А соросятная Упячка https://www.eurointegration.com.ua/arti ... 9/7110506/ боится столь широко освещать Настоящий Майдан.

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 351 раз
Подякували: 965 разів

Повідомлення Дід Панас » 01 червня 2020, 00:20

akinak писав:
31 травня 2020, 23:14
А вот вы например в каком районе живете, кто соседи в основном?
Дорогий білий район, чорних немає зовсім, але планую переїхати в змішаний район середнього рівня, де чорні, білі, мекси і азіати приблизно в однакових долях, нічого не бачу в цьому поганого. Потенційні конфлікти відбуваються в основному біля невеликих магазинів, а я в дешеві магазини не заходжу, чим по максимуму нівелюю потенційну небезпеку, яка не така вже й велика, якщо сам не лізеш нікому в душу.
Отака х...ня, малята

Irbis
Забанен навсегда

Повідомлення Irbis » 01 червня 2020, 00:47

Зацените новость https://acc.cv.ua/news/ukraine/policeys ... keri-59198

У МВС вважають, що новий метод зупинки порушників гуманніший, ніж застосування кийків. На озброєнні у поліції з'являться електрошокери. Про це в інтерв'ю сайту "Сьогодні" повідомив заступник голови МВС Антон Геращенко. "В минулому році ми отримали згоду на використання системи електрошокерів. Зараз виділені гроші, закуповуємо електрошокери. В української поліції буде можливість їх використовувати. Додам, що електрошокер – набагато більш щадний метод зупинки правопорушника, ніж використання кийків. У момент, коли людина чинить опір поліцейському, останній, сам того не бажаючи, може потрапити кийком в ті місця, удар по яких приносить зайві страждання", – розповів нам Антон Геращенко. За його словами, перші електрошокери у поліцейських можуть з'явитися ближче до кінця року. Читайте ще: Під час карантину на Буковині зменшилася кількість злочинів та ДТП, - патрульна поліція "Ми сподіваємося на те, що в цьому році перша партія електрошокерів надійде в поліцію. Можливо, це станеться восени. Ціна електрошокера – близько 2 300 доларів. По хорошому, у кожного наряду поліції має бути такий спецзасіб", – уточнив Геращенко. Також він додав, що електрошокери будуть протестовані на самих поліцейських. "Також прийнято рішення, що всі поліцейські, які будуть допущені до роботи з електрошокерами, повинні будуть отримати розряд струму самі. Щоб дізнатися, наскільки це боляче. Робиться це також для того, щоб поліцейські застосовували електрошокер в тих випадках, коли це обґрунтовано", – резюмував Геращенко.

Если не красть, то сколько за 2300 доларов можно купить тех шокеров?

И хочу я видеть, как мусоров будут бить шокерами. Мойданутый жиробас Херащенко совсем берега потерял во вранье.

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 01 червня 2020, 01:02

Irbis писав:
01 червня 2020, 00:47

И хочу я видеть, как мусоров будут бить шокерами. Мойданутый жиробас Херащенко совсем берега потерял во вранье.

Даю підказку))——
З цього можна зробити офігєнне онлайн—шоу і отримати бабла в бюджет))——
Кожний бажаючий за донат в умовний бакс зможе ткнути поліцейського шокером онлайн))
За 5 баксів——можна вибрати поліціянта на вибір))
За 100 баксів——начальника відділу))
За штуку——Авакяна))
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 01 червня 2020, 01:14

Даю дві за Авякяна)))
Отака х...ня, малята

shutzpavel450
Експерт
Дякував (ла): 395 разів
Подякували: 958 разів

Повідомлення shutzpavel450 » 01 червня 2020, 01:57

sergej1974007 писав:
31 травня 2020, 22:39
Ок))
Буду снимать вам стримы недалеко от Луи Вуттона по возможности))
Сейчас только ленивый не пропиарится на этой теме... Скоро никто и не вспомнит про эти беспорядки... Эти беспорядки без идеи, а потому хаотичны и кратковременны...
- Ты просто ненавидишь все русское!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!

shutzpavel450
Експерт
Дякував (ла): 395 разів
Подякували: 958 разів

Повідомлення shutzpavel450 » 01 червня 2020, 02:08

Urbanist писав:
31 травня 2020, 22:47
Неа, не проканает, это не организованный Западом майдан с чёткой целью свергнуть власть и поставить своих марионеток, а настоящие стихийные беспорядки, вот так они выглядят на самом деле, без сцены, биотуалетов, печенек, никакой организованности, чистый хаос, грабежи, бессмысленное насилие.
И какими же печеньками запад сдерживал наш зубожилый майдан от грабежей и насилия? Таких печенек не существует...
Что-то в твоей методичке не сходится...
- Ты просто ненавидишь все русское!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!

Irbis
Забанен навсегда

Повідомлення Irbis » 01 червня 2020, 02:24

shutzpavel450 писав:
01 червня 2020, 02:08
И какими же печеньками запад сдерживал наш зубожилый майдан от грабежей и насилия? Таких печенек не существует...
Что-то в твоей методичке не сходится...
Такими же, как Александра Матросова, Виктора Талалихина, Николая Гастелло и мн.др. Называется - промывание мозгов, сиречь пропаганда.

Если бы маленьким украинцам честно сказали, что на мойдан дал денег Каломойша, чтобы подвинуть от корыта Ахметова (вместе с Тупым Предметом), то конечно никто бы из дому не вышел. А вот за Высокие Идеи - пожалуйста. Что никак не меняет результата: плодами мойдана воспользовались те, кто его организовывал. И ещё Россия забрала Крым.

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 01 червня 2020, 03:10

kreativ писав:
31 травня 2020, 23:09
Я с о всем одинаково плохо отношусь. Но к некоторым украинцам я отношусь куда хуже чем к индусам и дальше по списку)

Да и я ж не о законах спрашивал, а о быте и об условных "разговорах на кухне".
Ну я ж говорю - колір не має значення, нормально на кухнях відносяться до того що він чорний, але дуже негативно, якщо людина погано щось зробила. І так склалося, що серед чорних більше криміналу чим серед білих, білі законослухняні...ну і серед чорних є теж багато хороших людей.
Отака х...ня, малята

rrp1
Досвідчений
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 135 разів

Повідомлення rrp1 » 01 червня 2020, 07:29

Трампа с семьей уводили в бункер во время протестов у белого дома, в последний раз президент спускался туда 11 сентября 2001 г.
https://korrespondent.net/world/4235327 ... -v-bunkere

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”