Так я і не кажу, що все я завтра президент, а після завтра немає корупції. Але замість того щоб хоч формально з нею боротись, Ющ привів до влади любих друзів. Тобто навіть не створив видимість боротьби. Нам потрібен той хто захоче щось змінити. І я цілком свідомий того, що ця людина не виграє наступні вибори. Адже доведеться зробити дууууже багато не популярних кроків. Наприклад щоб розгребти ті кредити які Яник отримав від східного сусіда. Народ йому цього не пробачить. Люди хочуть сьогодні вибрати нову владу, а завтра суперово жити. А якщо почати реальні реформи, то в короткостроковій перспективі покращення життя не буде, воно буде через декілька років.krysmars писав:electron
Лично вы, будучи президентом от народа, пошли бы против всей этой коррупции-силы вселенской, и рисковали б жизнью своих близких? Ответьте себе. Вот так и Ющенко, побоялся идти против. Ведь в случае такой себе "зачистки" пулю в затылок и нет никаких проблем. Так что сразу нихрена не изменится, для начал следует воспитывать молодежь, а после что-то строить. Нам рассчитывать на улучшения не стоит, стоит думать о детях наших.
Відносно жертв. Вибачте, але Ви що серйозно не розумієте, того що жертви будуть в любому випадку? От зараз тривають "мирні переговори" а людей увязнюють, катують. Уявіть що буде якщо майдан програє....
І Ви не зрозуміли дечого з того що я казав. Майдан сам створив собі проблеми з такою активною протидією йому на сході. Там давно зомбують людей, про клятих бендерівців. А майдан сам дав докази в руки противникам, провівши факельну ходу, вивісивши на київраду портрет Бандери, його правда до обіду зняли і повісили Шевченка, але потрібну картинку для провладних ЗМІ дали. Невже не можна було прорахувати на стільки елементарні речі? Якщо вони за обєднання держави проти злочинної влади, то не потрібно робити дії які ворожо сприймуться на половині країни. Зверніть увагу в Криму вже забули, про "чесний суд" який відмазує сбушника вбившого медиків. В Миколаєві вже забули про Врадіївку. В Донецьку забули, що суд відмазав пяного мера Димитрова. І таких прикладів багато. Всі обєднались проти видуманого фашизму.