Завод Кварц у Чернівцях знову запустять

Обговорення останніх новин в регіоні
tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 63 рази
Контактна інформація:

Re: Завод Кварц у Чернівцях знову запустять

Повідомлення tarik » 01 червня 2013, 01:40

nikalajka писав:
tarik писав:У мене там працюють 2 знайомих, вже 2 тижня... завод працює цілодобово, в 3 зміни. Поки що працює тільки цех по зборці, решта заводу ще добудовується...зарплата біля 2500 грн + доплата за роботу вночі + якщо виходиш по суботах...
то бортнеце завод. уряд їм не страшний. фольксваген є фольксваген. за ніч не доплачують. виходиш так, як і в іншу зніму. чистими виходить 2тисячі. друг там працює
по закону в нічну зміну і вихідні дні подвійний тариф, здається...

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 01 червня 2013, 02:02

tarik писав: по закону в нічну зміну і вихідні дні подвійний тариф, здається...
чув що платять в нічну подвійні гроші
і у вихідні теж подвійні гроші
а якщо нічна припала на визідний то все множиться не на 2 а на 3
Востаннє редагувалось 19 червня 2013, 00:42 користувачем nikalajka, всього редагувалось 1 раз.
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 01 червня 2013, 08:52

+100 АЛЕ на Трембіті наприклад (називаю конкретне підприємство щоб не казали що я жену і просили сказати де таке є) зарплатня це допустимо 100 тугриків ставка і 100% від ставки премія (бувало 110-115%) а от за суботи і нічні платити подвійну ставку тобто за понеділок-пятницю отримував 200 тугриків, а за ніч 200 тугриків :D це якщо премію не піднімали, а якщо підняли то тоді за ніч отримував менше ніж за день... :cry: Потім взагалі порахували що ми не допрацьовуємо і маємо суботи безкоштовно працювати... Надіюсь німці до такого не дійдуть...
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

archi
Активіст

Повідомлення archi » 01 червня 2013, 09:41

хто в курсі, як там з працевлаштуванням, повний соц. пакет? чи так аби вигляд був. скільки триває навчання? щось поки не можу зрозуміти складність роботи, там що кабеля треба правильно по макету розкласти? :oops:
Востаннє редагувалось 01 червня 2013, 09:47 користувачем archi, всього редагувалось 1 раз.

tarik
Поважний користувач
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 01 червня 2013, 12:26

nikalajka писав:
не знаю точно. але змінами мінятись не можна. мусиш ходити тиждень вніч. з неділі на пн починається і аж до пятниці
в якому розумінні не можна мінятися змінами? працюєш 1 тиждень з ранку до обіду, потім 2 тиждень від обіду до ночі, а 3 тиждень всю ніч до ранку... і так по кругу...

tarik
Поважний користувач
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 01 червня 2013, 12:27

archi писав:хто в курсі, як там з працевлаштуванням, повний соц. пакет? чи так аби вигляд був. скільки триває навчання? щось поки не можу зрозуміти складність роботи, там що кабеля треба правильно по макету розкласти? :oops:
на рахунок навчання не знаю, здається там треба мати все ж таки відповідну радіотехнічну освіту, а може і ні :) працевлаштування повне, з усіма відповідними документами.

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 01 червня 2013, 13:40

archi писав:хто в курсі, як там з працевлаштуванням, повний соц. пакет? чи так аби вигляд був. скільки триває навчання? щось поки не можу зрозуміти складність роботи, там що кабеля треба правильно по макету розкласти? :oops:
повний. лікарняні відпустки і тд

сходіть краще туди там все попсово обясняють
Востаннє редагувалось 01 червня 2013, 13:41 користувачем nikalajka, всього редагувалось 1 раз.
мій товар
Зображення

=> тема <=
=> сайт <=

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 01 червня 2013, 13:43

tarik писав: в якому розумінні не можна мінятися змінами? працюєш 1 тиждень з ранку до обіду, потім 2 тиждень від обіду до ночі, а 3 тиждень всю ніч до ранку... і так по кругу...
так і є. сб нд вихідні. не встигнеш привикнути до жодної із змін. будеш ходити по вулиці як полуживий

tarik писав:
на рахунок навчання не знаю, здається там треба мати все ж таки відповідну радіотехнічну освіту, а може і ні :) працевлаштування повне, з усіма відповідними документами.
не треба освіти. беруть всіх від малого до великого
навчання кажуть шо місяць, ну друг став до роботи на 3-4день. я так поняв за тиждень десь ти поступово переходиш від учня до робочого
мій товар
Зображення

=> тема <=
=> сайт <=

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 01 червня 2013, 16:08

Навіщо там радіотехнічна освіта? Чи навіть освіта електромонтера (електрика). Там же ж не кваліфікована праця, дали схему (макет, називайте як хочете) як прокласти проводку і який провід куди підєднати, потім як їх звязати в джут. Головне щоб був повний соц пакет і зарплата не мінімалка, а решта як мат допомога, а всеж таки щоб всі виплати були як зарплатня.
Мене цікавить як саме це підприємство зареєстроване? Як окремий філіал закордонної фірми чи як підрозділ тернопільського? Куди будуть податки сплачуватись в бюджет якої області? А то в нас купа різних торгівельних мереж, а податки сплачуються в Києві Дніпрі і тд...
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

tarik
Поважний користувач
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 01 червня 2013, 20:08

electron писав:Навіщо там радіотехнічна освіта? Чи навіть освіта електромонтера (електрика). Там же ж не кваліфікована праця, дали схему (макет, називайте як хочете) як прокласти проводку і який провід куди підєднати, потім як їх звязати в джут. Головне щоб був повний соц пакет і зарплата не мінімалка, а решта як мат допомога, а всеж таки щоб всі виплати були як зарплатня.
Мене цікавить як саме це підприємство зареєстроване? Як окремий філіал закордонної фірми чи як підрозділ тернопільського? Куди будуть податки сплачуватись в бюджет якої області? А то в нас купа різних торгівельних мереж, а податки сплачуються в Києві Дніпрі і тд...
ну освіта не обов'язково радіотехнічна, думаю можна і електрик і т.д. головне щоб мати поняття в цій сфері.

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”