Що відбувається з доларом [̲̅$̲̅(̲̅ιοο̲̅)̲̅$̲̅]
Модератор: sim72pin
Re: Що відбувається з доларом у Чернівцях
Віниця
СімферопольAlena, странно, у нас курс доллара 9,05.
Як не дивно в спокійних регіонах є реальний ріст. А там де протестують все більш менш спокійно.Расплатиться картой не всегда можно - сегодня весь день сбои по оплате через терминал... Курс у нас сегодня доллар 12, евро 15 грн
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
А що там на рахунок гривні? Бачу що всі масово знімають з банків не тільки валюту а і гривні. Маю на депозиті не маленьку суму. Чув про обвал гривні і т.д....Які там прогнози? Знімати вже чи можна все ж таки дочекатися закінчення терміну?
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
в смислі? можна більш докладно?maratura писав:Уже можеш не знімати,ти вже попав.tarik писав:Які там прогнози? Знімати вже чи можна все ж таки дочекатися закінчення терміну?
Востаннє редагувалось 20 лютого 2014, 23:43 користувачем tarik, всього редагувалось 1 раз.
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
ну якшо вже шось втратив то зараз головне не втратити ще більше...тому і питаю яка там ситуація...
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
ну в мене сума в гривнях, тому скільки поставив стільки і зніму, навіть якби вони були не в банку, а в тумбочці то все рівно з 5000 стало б 4000. Я маю на увазі чи з самою гривнею нічого не відбувається..щоб не було що поставив 50000 а зняв 5000.maratura писав:я не знаю яка в тебе сумма.tarik писав: в смислі? можна більш докладно?
ну наприклад, якщо два тижні назад в тебе було 5000$, то тепер в тебе вже 4000$.
- tarik
- Поважний користувач
- Контактна інформація:
Надобраніч....maratura писав:Так.Понятно.Я йду спати.tarik писав: ну в мене сума в гривнях, тому скільки поставив стільки і зніму, навіть якби вони були не в банку, а в тумбочці то все рівно з 5000 стало б 4000. Я маю на увазі чи з самою гривнею нічого не відбувається..щоб не було що поставив 50000 а зняв 5000.
Те що втратив на курсі долара це я в курсі...я маю на увазі чи рахунки не заморожують і т.д.
Якщо їх заморозять, то просто не зможеш розірвати договір. Відносно з 50 000 щоб стало 5 000 це не заморожування, а деномінація.
До речі долар поки не впав на 20% тому з 5000 зараз маємо 4500, але чує моє серденько це ще не все і долар далі буде рости, а на деякі речі ціни ростуть більше ніж ріст долара.....
До речі долар поки не впав на 20% тому з 5000 зараз маємо 4500, але чує моє серденько це ще не все і долар далі буде рости, а на деякі речі ціни ростуть більше ніж ріст долара.....
Роби добро і кидай його в воду,