И у меня на гравитоне были мигания, стабилизатора нет.
Экономия электроэнергии
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2877 разів
Re: Экономия электроэнергии
Запроваджено ЕКСТРЕННІ відключення по Чернівецькій області
У зв’язку із масованими обстрілами України 15 листопада були пошкоджені чимало об’єктів енергетичної інфраструктури, в тому числі й сусідніх з Буковиною областей. Внаслідок цього сталося аварійне знеструмлення на підстанції Чернівецька 330 кВ, тому місто й значна частина області упродовж вечора перебували без електропостачання.
Проте, завдяки злагодженій й оперативній роботі наших енергетиків вже до опівночі вдалося перезаживити усіх споживачів області.
Ця терористична атака російських окупантів була розрахована саме на момент пікового споживання, щоб завдати якнайбільшої шкоди і щоб енергетикам було важче впоратися з навантаженням. Враховуючи обсяги руйнувань, наступні декілька дні будуть важкими: наближається похолодання і споживання електроенергії зростатиме, відповідно навантаження на мережі теж. Тому, по Чернівецькій області та багатьох інших регіонах НЕК Укренерго відновлює запроваджує ЕКСТРЕННІ відключення.
Графіки погодинних відключень, які складені раніше, наразі не діють.
Шановні краяни! Просимо з розумінням ставитися до таких відключень, які будуть запроваджуватися за крайньою необхідністю. Зробіть запаси води, теплого одягу, альтернативних джерел енергії. Також закликаємо намагатися і надалі економно використовувати електроенергію.
Дякуємо за ваше терпіння і розуміння ситуації, що склалася.
Довіряйте енергетикам. Ми працюємо цілодобово, докладаємо усіх можливих зусиль, щоб якомога швидше відновити усі електромережі.
http://oblenergo.cv.ua/shutdowns/
У зв’язку із масованими обстрілами України 15 листопада були пошкоджені чимало об’єктів енергетичної інфраструктури, в тому числі й сусідніх з Буковиною областей. Внаслідок цього сталося аварійне знеструмлення на підстанції Чернівецька 330 кВ, тому місто й значна частина області упродовж вечора перебували без електропостачання.
Проте, завдяки злагодженій й оперативній роботі наших енергетиків вже до опівночі вдалося перезаживити усіх споживачів області.
Ця терористична атака російських окупантів була розрахована саме на момент пікового споживання, щоб завдати якнайбільшої шкоди і щоб енергетикам було важче впоратися з навантаженням. Враховуючи обсяги руйнувань, наступні декілька дні будуть важкими: наближається похолодання і споживання електроенергії зростатиме, відповідно навантаження на мережі теж. Тому, по Чернівецькій області та багатьох інших регіонах НЕК Укренерго відновлює запроваджує ЕКСТРЕННІ відключення.
Графіки погодинних відключень, які складені раніше, наразі не діють.
Шановні краяни! Просимо з розумінням ставитися до таких відключень, які будуть запроваджуватися за крайньою необхідністю. Зробіть запаси води, теплого одягу, альтернативних джерел енергії. Також закликаємо намагатися і надалі економно використовувати електроенергію.
Дякуємо за ваше терпіння і розуміння ситуації, що склалася.
Довіряйте енергетикам. Ми працюємо цілодобово, докладаємо усіх можливих зусиль, щоб якомога швидше відновити усі електромережі.
http://oblenergo.cv.ua/shutdowns/
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
"Погодинні відключення тимчасово скасували. Можливо, на одну добу, можливо, на трохи більше. Укренерго звертається, що будуть важкі дні. Тому людям треба запастися терпінням і розуміти, що поки що відключення будуть без попереджень і без графіків", – повідомили Суспільному в обленерго

- Master
- Легенда Форуму
да , вот ни грама не жалею о покупке генератора.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Вещь вполне нужная, даже в мирное время. Но одно дело в собственном доме, другое дело в квартире. В многоэтажке с его использованием немного сложнее. Обязательно найдется сосед, которому твой генератор мешает жить.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
-
simo_hayha
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 11 разів
це якщо є балкон, без балкону генератор навряд в квартирі буде працювати
- Master
- Легенда Форуму
При большом желании все возможно.simo_hayha писав: ↑16 листопада 2022, 14:40це якщо є балкон, без балкону генератор навряд в квартирі буде працювати
Тут есть видео , как можно сделать и в квартире.
И вывести выхлоп на улицу.
Конечно сложнее чем в особняке.
Особенно если есть небольшая кладовая со стеной наружной.
Её можно и звукоизолировать при желании.
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
самоуспокоение
6м.от помещений,навес-всё соблюдаешь?
грамотная проводка+?
проблемы наличия бензина в полне возможны,например,как вчера
и всё G.O

- Master
- Легенда Форуму
Все ок.
Не переживай.
А про 6м от помещений интересно.
Откуда это высосал?
И почему 6 , а не 12 ?