Сайт создали владельцы (или люди связанные с ними), а на гуглмапе это коллективное творчество, там как педивикия, любой может правки вносить. И похоже о таких вещах как закрытие, правки появляются только когда об этом сообщили несколько человек.
«Пиріжки на площі» та «кури гриль від Івана Івановича»: чому закриваються бюджетні кафе у Чернівцях
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Re: «Пиріжки на площі» та «кури гриль від Івана Івановича»: чому закриваються бюджетні кафе у Чернівцях
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2873 рази
Re: «Пиріжки на площі» та «кури гриль від Івана Івановича»: чому закриваються бюджетні кафе у Чернівцях
уже все ясно и понятно.
даже проверено.
я так понял пельменной там уже не будет.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:

˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
- Master
- Легенда Форуму
Зашел в бывшую хвилинку и ...
Пельмени там есть как и раньше.
Пельмени там есть как и раньше.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Пельмені вже точно не такі як раніше, коли їх подавали навіть у ресторанах, а стали звичайним фастфудом і виробники давно докумекали що туди можно добавляти все що завгодно, з цієї причини, років 20+ ніколи більше не замовляю їх …тільки домашні за радянською рецептурою.
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
Как нибудь обязательно попробую.
Я там иногда бываю.
Но как правило брал пиццу и салат каприз.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
У центрі Чернівців закрили ще один магазин-“довгожитель”: там багато років продавали квіти
У Чернівцях закрили магазин “Квіти”на вулиці Кафедральній.
Він працював тут кілька десятків років, пише molbuk.ua.
Магазин належав комунальному підприємству “Трест зеленого господарства”. Тому тут продавали рослини та квіти, які вирощували у розсаднику тресту.
У зелентресті запевнили, що майже 10 років магазин є неприбутковим, тому його закрили.
"Магазин припинив свою роботу наприкінці січня. Спочатку ми планували розширити тут асортимент, домовилися з постачальниками про поставку різних рослин. Але ми можемо торгувати лише з ПДВ, а, відповідно, вартість товару зростає на 20%. У такому разі продукція у цьому магазині є неконкурентою, адже вона дорожча, ніж, наприклад, на базарі. Тому відмовилися від цієї ідеї", - пояснив начальник "Тресту зеленого господарства" Анатолій Федорів.
За словами керівника зелентресту, для магазину не мали достатньо кількості продукції.
"Трест зеленого господарства є комунальним підприємством і ми не заробляємо таких коштів, щоби утримувати магазин, який вже є збитковим майже 10 років. Раніше вирощували квіти у теплицях і мали досить великий асортимент. Зараз розсадник не видає такої продукції, щоби продавати. Мали до 10 позицій товару. Крім того, мали рослини переважно з відкритою кореневою системою, тобто не висаджували у горщики, тому їх потрібно досить швидко продати", - сказав Анатолій Федорів.
Трест зеленого господарства отримав магазин в оренду від міської ради. Тому приміщення повернуть назад міській раді і там будуть визначатися, що з ним робити.

У Чернівцях закрили магазин “Квіти”на вулиці Кафедральній.
Він працював тут кілька десятків років, пише molbuk.ua.
Магазин належав комунальному підприємству “Трест зеленого господарства”. Тому тут продавали рослини та квіти, які вирощували у розсаднику тресту.
У зелентресті запевнили, що майже 10 років магазин є неприбутковим, тому його закрили.
"Магазин припинив свою роботу наприкінці січня. Спочатку ми планували розширити тут асортимент, домовилися з постачальниками про поставку різних рослин. Але ми можемо торгувати лише з ПДВ, а, відповідно, вартість товару зростає на 20%. У такому разі продукція у цьому магазині є неконкурентою, адже вона дорожча, ніж, наприклад, на базарі. Тому відмовилися від цієї ідеї", - пояснив начальник "Тресту зеленого господарства" Анатолій Федорів.
За словами керівника зелентресту, для магазину не мали достатньо кількості продукції.
"Трест зеленого господарства є комунальним підприємством і ми не заробляємо таких коштів, щоби утримувати магазин, який вже є збитковим майже 10 років. Раніше вирощували квіти у теплицях і мали досить великий асортимент. Зараз розсадник не видає такої продукції, щоби продавати. Мали до 10 позицій товару. Крім того, мали рослини переважно з відкритою кореневою системою, тобто не висаджували у горщики, тому їх потрібно досить швидко продати", - сказав Анатолій Федорів.
Трест зеленого господарства отримав магазин в оренду від міської ради. Тому приміщення повернуть назад міській раді і там будуть визначатися, що з ним робити.

- Master
- Легенда Форуму
Ну тут - невелика потеря.
Имхо.
Там было практически пусто.
Цветы там не продавались уже давным давно.
Имхо.
Там было практически пусто.
Цветы там не продавались уже давным давно.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Да и помещение само по себе так себе((
- Master
- Легенда Форуму
Мрак.