Де Ви купуєте домашні копченості та ковбаси?

Вільне спілкування
Trentemoller
Поважний користувач
Дякував (ла): 53 рази
Подякували: 41 раз

Re: Де Ви купуєте домашні копченості та ковбаси?

Повідомлення Trentemoller » 15 грудня 2019, 23:41

Якщо самому спробувати коптити кілька разів при наявності місця і бажання, то тяга купляти відпаде на довго. Копчу рибу скумбрію, реберця і почеревину. Смачнішого ніж сам роблю ніде не куштував. Можливо секрет у припавах.

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 16 грудня 2019, 10:30

Master писав:
13 грудня 2019, 14:07
OlegLOA писав:
13 грудня 2019, 14:04
Иногда по воскресеньям бываю - продуктов купить...
ну я бы тогда не стал утверждать, что он там постоянно , или он сам сказал?
Да, он бывает там не постоянно.
Видимо, обладает телепатией или даром предвиденья
И приходит в те дни когда я туда прихожу
Потому что я, бывая там нерегулярно, по воскресеньям обычно его там вижу.
Правда, непонятно, зачем ему это все - именно я у него покупаю рыбу очень редко...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 16 грудня 2019, 10:39

tarik писав:
13 грудня 2019, 22:31
На Зеленій є мужик який продає домашні копчені ковбаси, шинку і реберця....таке смачне шо п**дос. Зазвичай є майже кожного дня, але є 1 день тижня коли його точно нема, але не пам'ятаю коли, здається понеділок. Ціна 120-150 грн ковбаса, решта не пам'ятаю. Купляю в нього кожного разу коли буваю там. Він стоїть перед входом в базар, але біля того входу що ближче до цвинтаря.
Не перед входом, а на тротуаре между верхним входом и кладбищем (обычно)

"Домашней" колбасы есть много разной, у него не самый худший вариант, но скорее один из вариантов "ширпотреба на продажу", настоящей домашней ее сложно назвать. По кр. мере есть и лучше.
Подобную этой продают и на Калинке и на базаре возле Черемоша, наверняка и на других базарах - просто не обращал внимания, рецепты и соответственно вкус у разных продавцов немного разный, цены тоже...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Валерия111
Активіст
Дякував (ла): 33 рази
Подякували: 17 разів

Повідомлення Валерия111 » 17 грудня 2019, 17:29

Колбасу и копчености (грудинка, балык) я беру на ул. Герцена. Ниже магазина "Формула-1" на остановке маршрутки есть небольшой овощной магазинчик. Названия у него нет, местные называют его "У Славика". Так вот там постоянно есть домашние копчения. Колбаса как колбаса, а грудинка и балык там очень даже вкусные. Если покупаю подобное, то только там. Еще там сырный рулет с куриным фаршем вкусный.
А вообще стараюсь сама готовить. Копильни нет, а вот в духовке тот же шпондер или балык из куриного филе очень даже вкусно получается. И знаю, что точно мясо (с поросенком, мясо из которого нам дают родители, как говорится, лично знакома)).

Відповісти

Повернутись до “Балачки”