Терракт в Бостоне (США)

Обговорення подій які трапились в Україні
Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Re: Терракт в Бостоне (США)

Повідомлення Дельфин » 17 квітня 2013, 19:47

:lol: Та ну, мужики, все нормально. У вас нормальна перша реакція на такі речі. :lol:
Востаннє редагувалось 17 квітня 2013, 23:31 користувачем Дельфин, всього редагувалось 3 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

w-lom
Постійний користувач
Дякував (ла): 88 разів
Подякували: 144 рази

Повідомлення w-lom » 17 квітня 2013, 19:52

Andliva писав:Логіка? І шо вона говорить про мотиви американських спецслужб, які організовували теракт, і замість літака підклали собі в пентагон вибухівку?
Літак для теракту, виділений Бушем, продали сомалійським піратам, чи як? :)

Про паркан, відповім пізніше, я як РАБ, не дуже вільним часом володію. :)
Я повністю згідний з тобою, тому й не бачу логіки в тому, щоб спецслужби США організовували теракт, самі ж собі заклали вибухівку біля Пентагону та головне - це підірвали економіку своєї ж країни, яка дала віддачу по всьому світі????А тепер ці плітки про Бостон..........
Повна нісенітниця!

Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Andliva » 17 квітня 2013, 22:44

w-lom писав:Я повністю згідний з тобою, тому й не бачу логіки в тому, щоб спецслужби США організовували теракт, самі ж собі заклали вибухівку біля Пентагону та головне - це підірвали економіку своєї ж країни, яка дала віддачу по всьому світі????А тепер ці плітки про Бостон..........
Повна нісенітниця!
Читав я "труди" одного "знавця" теорії імені Вітренко, звучало все приблизно "південна вежа не могла впасти від удару літака, її через деякий часу підірвали зсередини, що безумовно підтверджує організацію терактів американськими спецслужбами ". :D
Що підтверджує, чому підтверджує, чому мало було одного літака і яким місцем тут логіка не зрозуміло...
Від Дельфіна приблизно те саме, в пентагоні не було літака, був вибух, що підтверджує організацію американцями... Чим, в чому логіка, знову загадка...
Дельфин писав: Та ну, мужики, все нормально. У вас нормальна перша реакція на такі речі.
Я розумію, що у світі існують дві думки- моя і неправильна, тільки не потрібно так зверхньо це все виражати. Ще раз запитаю, що каже логіка людини, яка не дивиться ТВ, а проводить глибокий аналіз будь-якої ситуації, куди подівся літак, виділений для диверсії в Пентагоні, такими всемогутніми американськими спецслужбами? Чому його замінили на вибухівку?
Востаннє редагувалось 17 квітня 2013, 22:47 користувачем Andliva, всього редагувалось 2 разів.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 17 квітня 2013, 23:40

Andliva, я не бачу навіщо відповідати на ці твої запитання. Не знаходжу мотивації, щоб продовжити цю дискусію з тобою.
Ти, певне, сплутав мене з кимось. Я нікого, ні в чому не переконую, як і не люблю втрачати марно час. Ти почув, що я хотів сказати. Далі вирішувати тобі.
Удачі.
:)
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Andliva
Досвідчений

Повідомлення Andliva » 17 квітня 2013, 23:47

Гарна відповідь, як мінімум логічна. :)

Ти почув

Нічого обгрунтованого я не почув, та в принципі і не сподівався, аргументів у виссаної з пальця теорії бути не може.

Andliva
Досвідчений

Повідомлення Andliva » 18 квітня 2013, 00:06

Зараз заглянув в створену в мою честь тему... http://forumcv.net/viewtopic.php?f=4&t=9072

Даааа, таки з кимось переплутав тебе, думав з серйозною людиною спілкувався... *facepalm
Тема вийшла занадто провокативна для більшості мізків. Не місце їй тут і не час.
Закриваю.
Спробую дотриматись обіцянки і не тривожити більше місцеві уми такими речами.
За це аплодую стоячи.., потираючи час від часу сльози. :lol:
Востаннє редагувалось 18 квітня 2013, 01:06 користувачем Andliva, всього редагувалось 1 раз.

w-lom
Постійний користувач
Дякував (ла): 88 разів
Подякували: 144 рази

Повідомлення w-lom » 18 квітня 2013, 10:20

Дельфин писав:Я нікого, ні в чому не переконую, як і не люблю втрачати марно час.
:)
Ну ось і знайшли порозуміння, але, щоб розписати "рабське життя за парканом" - ти часу потратив немало, та до того ж марно.(ИМХО)

nikitos
Забанен навсегда

Повідомлення nikitos » 20 квітня 2013, 09:26

Страница в контакте одного из террористов - Джохара Царнаева
http://vk.com/id160300242
Зображення
И "замечательное" видео на его странице
phpBB [video]
Востаннє редагувалось 20 квітня 2013, 09:26 користувачем nikitos, всього редагувалось 1 раз.
А сегодня в завтрашний день не все могут смотреть... Вернее смотреть могут не только лишь все, мало кто может это делать © Мер Киева

nikitos
Забанен навсегда

Повідомлення nikitos » 20 квітня 2013, 09:50

Зображення
Тамерлан Царнаев -старший из братьев-террористов: американская жизнь подозреваемого в организации теракта в Бостоне
По данным полиции, человеком, убитым в ходе самой масштабной спецоперации, проведенной рано утром в пятницу, 19 апреля, оказался 26-летний Тамерлан Царнаев.

На аккаунте YouTube, который, предположительно, принадлежал Царнаеву, был обнаружен плей-лист, посвященный «терроризму»: один из англоязычных видеороликов, вошедших в него, носит название «The Emergence of Prophecy: The Black Flags from Khorasan» («Появление пророчества: черные флаги из Хорасана»). Царнаев также составил плей-лист, посвященный исламу, и отдельную папку с песнями Тимура Муцураева, чеченского барда, воспевавшего борьбу республики за свободу от России.

Прошлое Царнаева пока остается неясным. Учитель школы №1 в Махачкале, столице Дагестана, рассказала, что семья Царнаева некоторое время жила в этой республике, после чего уехала в США. По ее словам, до этого Царнаевы жили в Киргизии.

Представитель чеченского лидера Рамзана Кадырова Альви Каримов заявил, что семья Царнаева одно время жила в Казахстане, где в настоящее время существует довольно многочисленное чеченское сообщество. Он рассказал агентству «Интерфакс», что Царнаевы «переехали в другой регион Российской Федерации из Чечни много лет назад».

По всей вероятности, Царнаев был агрессивным боксером, если судить по фоторепортажу Йоханнеса Хирна (Johannes Hirn), который снимал Царнаева в 2010 году. Тогда Царнаев рассказал фотографу, что он родился в Чечне и к тому времени прожил в США уже пять лет.

«У меня нет ни одного американского друга, я их не понимаю», - признавался Царнаев.

По всей видимости, Царнаев поддерживал обретение Чечней независимости. «Пока его родная Чечня не получит независимость, по словам Тамерлана, он скорее будет выступать за команду США, чем за сборную России», - говорится в одной из подписей к фотографиям.

Царнаев называл себя преданным мусульманином, добавляя, что он бросил курить и употреблять алкоголь. «Я очень религиозен», - говорил он, объясняя, почему он не хочет снимать майку во время тренировок. Фотографии Царнаева были сделаны в Центре смешанных единоборств Вай Кру (Wai Kru Mixed Martial Arts) в Олстоне, штат Массачусетст. В репортаже также говорится, что Царнаев учился в колледже Банкер-Хилл в Чарльстоне, штат Массачусетс.

По сообщениям полиции, в 2009 году Царнаев был арестован за нападение на свою девушку.
А сегодня в завтрашний день не все могут смотреть... Вернее смотреть могут не только лишь все, мало кто может это делать © Мер Киева

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 20 квітня 2013, 12:14

О, уже и "козла отпущения" нашли. Теперь американцы смогут спать спокойно - спецслужбы выловили террориста и больше подкладывать бомбы им пока никому не придётся - своё существование они оправдали - и наступит всеобщее счастье... *facepalm
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”