Продовження!
Доброго дня! Банком проаналізовано інформацію і зрозумілі Ваші доходи.
Також хочемо Вам повідомити, що постійне (систематичне) здійснення операцій по Вашому рахунку в нашому Банку має всі ознаки підприємницької діяльності.
Згідно з постановою Пленуму Верховного суду України від 25 квітня 2003 року № 3 підприємницька діяльність є одним з видів господарської діяльності, обов'язкові ознаки якої - безпосередність, систематичність її здійснення з метою отримання прибутку.
Відповідно до абзацу другого пункту 14 розділу І Постанови Правління НБУ № 492 "Про затвердження Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах", забороняється використовувати поточні рахунки фізичних осіб для проведення операцій, пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності.
Коментар податкової служби з цього приводу: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/476931.html
Проведення операцій, які мають ознаки підприємницької діяльності, порушує режим рахунку фізичної особи, в зв'язку з чим, просимо Вас дотримуватися вимог законодавства і не використовувати особисті рахунки в Банку для підприємницької діяльності. Рекомендуємо відкрити рахунок 2600 і здійснювати підприємницьку діяльність використовуючи відповідні рахунки.
У разі використання особистих рахунків (карток) для проведення операцій, пов'язаних з підприємницькою діяльністю - Банк змушений буде обмежити функціонування Ваших рахунків.
Сподіваємося на Ваше розуміння та подальшу співпрацю в рамках чинного законодавства.
З повагою, АТ “А-БАНК”
P.S. Барахолка не проходить!
А-БАНК
Модератор: sim72pin
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Re: А-БАНК
ну а здійснення операцій по Вашому рахунку в нашому Банку має всі ознаки підприємницької діяльності.
есть такое ?
если честно?
есть такое ?
если честно?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- NewRom
- Новачок
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 1 раз
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Re: А-БАНК
ну типа консультации это тоже вид ПП деятельности...
я 10 лет на этом кведе проработал ФОПом
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
- NewRom
- Новачок
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 1 раз
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів