Нє, ну із снайперами це ти
![Смеётся :lol:](./images/smilies/kolobok_lol.gif)
сильно...
Сценірії будуть відповідати ЦІЛЯМ. Які ціли ти думаєш є? Тоді вже про сценарії.
Я, особисто, бачу три можливі цілі "цього всього":
1. Виграти янику на виборах завдяки Майдану. Це йому дуже допоможе. Фактично, це єдине що допоможе йому виграти. Тому вибори потрібно пошвидше. Бо тягнути до 15-го якось довго.
Сценарій - продовжувати таку канітель до виборів. раз в два місяці влаштовувати ось такі "войнушки" щоб пібтримувати і випускати пар.
2. Переломати через коліно і довести, що він гідний тиран і щоб його приняли в клуб до Пу, і Лу.
Сценарій - Запустити всі сили, що зараз є, на очистку Києва. Звісно що БЕЗ вогнепалу. Ввести режим ЧП. Варіанти - чим більше пролиється крові, тим більше вийде народу. І тоді Ж йому. Або ні... всі злякаються і прогнуться. Тут не берусь гадати. Знаю лише що 800тис - 1млн ніхто не розжене. Але чи буде він?
3. Сценарій Пу-Медведчука-Клюєва, якому вже 2 роки як - РОЗЛУКА в день ЗЛУКИ України. :D
Для цього треба трохи крові. Сценарії різні. Найкращий - невеличка громадянська війна із "тітушками" із сходу. Але я сильно в цьому сумніваюсь. Сильно наші олігархи в цьому не зацікавлені.
Де тут перемога народу? А "х" його знає... Якщо вийти на вулиці Чернівців - то перемоги ніде не видно... Як і революції.