Мне в такой комнате не хватает 47". Его угловой размер получается такой же, как у 10" планшета в руках.
А 75" встанет нормально, думаю.
Мне в такой комнате не хватает 47". Его угловой размер получается такой же, как у 10" планшета в руках.
Справа ТВ ближче на пару см і об’єктив сфокусувався на ньому. Ну і взагалі по такому фото не можна об’єктивно судити про якість екранів.
Спочатку теж далеко сидів за 27 маком, тепер звик і сиджу нормально за стандартним столом.kreativ писав: ↑27 грудня 2020, 09:45А какие размеры комнаты где он стоит, расстояние до зрительского места? Я думаю должно быть от 30 квадратов и от 3 метров и больше.
Я ж сам попал как то на эту же проблему, поставит вместо 24" монитора как следовало бы - монитор на 27". А у меня стола не хватает, чтоб сидеть на норм расстоянии. Пришлось отодвигать стол от стены и на стену вешать монитор
расскажи как в штатах работают частные продажи б/у вещей. через ибей? вопрос налогов как?
Це залежить від того, що саме продаєш. Деякі речі буває, що ставлю на ebay але він бере свою комісію і віднедавна ще й податок з продажу там почали брати. Дещо ставлю на Offerup.com - досить непогана площадка, в основному для локальних продаж. Але сама популярна, якою користуюсь і де можна продати легко і просто від дрібниць і до авто чи нерухомості - це marketplace від facebook. Шкода що marketplace недоступний в Україні. Ще донедавна був супер популярний craigslist, але його запустили сильно і він став продажною помийкою.
Це ж не ті речі, якими змагаються, ТВ підбирається згідно розмірів кімнати і місця в якому він буде розміщений, мені була потрібна саме 65ка, тому що в місце куди я її поставив більша діагональ не влазить, перед цим була потрібна 50ка, а 55ка не потрібна була і я її продав. Якщо буде потрібна 75ка чи 100 - тоді візьму те що треба. Ти ж не будеш купляти наприклад 45й розмір взуття, якщо у тебе 42?))sergej1974007 писав: ↑27 грудня 2020, 01:02Всем другим мерялись уже))
пс. По телевизорам я выиграл?))
Серёга такой шо ради спора - купит 45йДід Панас писав: ↑27 грудня 2020, 19:11Це ж не ті речі, якими змагаються, ТВ підбирається згідно розмірів кімнати і місця в якому він буде розміщений, мені була потрібна саме 65ка, тому що в місце куди я її поставив більша діагональ не влазить, перед цим була потрібна 50ка, а 55ка не потрібна була і я її продав. Якщо буде потрібна 75ка чи 100 - тоді візьму те що треба. Ти ж не будеш купляти наприклад 45й розмір взуття, якщо у тебе 42?))
погуляй в интернете. 19к самсунг 65" - на хотлайне или екаталог