.
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Re: Порівняння закупки авто для поліції в Україні й Чехії. Шок !
Бублік рахуй скільки виносить))
І ще, прочитав тільки, вони по місту жруть від 12 до 15л. Траса 9
І ще, прочитав тільки, вони по місту жруть від 12 до 15л. Траса 9
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Вот поэтому Чехия богатая страна, а мы - бедная.
Потому что тред о корупции через 5 сообщений сводится к рассказам про машины, которые от 300к начинаются. И что совсем грустно, делается это незаангажированым персонажем.
Потому что тред о корупции через 5 сообщений сводится к рассказам про машины, которые от 300к начинаются. И что совсем грустно, делается это незаангажированым персонажем.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
У меня был Ниссан сэдрик-- и он реально шел на миллион спокойно( может уже и дошел где-то)-- но у него другие проблемы были( но точно не по мотору).То есть я за то что японцы лучше, но тоже не понимаю почему Рассел топит за приусы.
А то что бабло попилили то по любому.
- Rassel
- Експерт
Я имею ввиду что приус переживет Хюндая минимум в два раза, а может и втри. + посчитал сколько Хюндай жрет. В итоге через 10 лет Хюндаи выйдут чехам дороже наших приусов. По распилу бабла не знаю, в том году новые приусы были на 10к дороже чем в этом модели уже 2017-го года.sergej1974007 писав:У меня был Ниссан сэдрик-- и он реально шел на миллион спокойно( может уже и дошел где-то)-- но у него другие проблемы были( но точно не по мотору).То есть я за то что японцы лучше, но тоже не понимаю почему Рассел топит за приусы.
- Rassel
- Експерт
І в загалі я шоці від порівнянь і від того що пишуть тут про дерібан грошей.Вам закинули статейку, а ви її проковтнули не включивши мізки. Навіть Акінак не удосужився пройтись по історіїї всього цього.
Ніхто не в курсі звідки взялись гроші які пішли на покупку Пріусів?
Ніхто не в курсі чому іменно Пріуси?
Ніхто не знає що Київ продав Іспанії І Японіі 47 міліонів одиниць шкідливих викидів на сумму 470 міліонів евро. І з цих грошей була зроблена покупка Тойот. І до речі яка почалась ще при Янику і купувались машини по 28- тисяч, а не по 50. загляніть в історію -(У 2012 році МВС витратило 34 мільйони доларів на 1200 подібних машин) Значить 1шт=28000 доларів. По 50 штук мова йшла вже про закуплені в 2016 році Mitsubishi Outlander і по яких був скандал бо не отримали обіцяну скидку. Чим закінчилось не знаю. Але знаю що Хюндаї нам сенсу було б купувати, оскільки вони не попадають під Кіотський протокол.
Ніхто не знає що таке Кіотський протокол?
Як можна дерібанити бабло яке зафіксоване декількома країнами і має бути відзвітоване і тим паче якого немає на руках?
Ніхто не в курсі звідки взялись гроші які пішли на покупку Пріусів?
Ніхто не в курсі чому іменно Пріуси?
Ніхто не знає що Київ продав Іспанії І Японіі 47 міліонів одиниць шкідливих викидів на сумму 470 міліонів евро. І з цих грошей була зроблена покупка Тойот. І до речі яка почалась ще при Янику і купувались машини по 28- тисяч, а не по 50. загляніть в історію -(У 2012 році МВС витратило 34 мільйони доларів на 1200 подібних машин) Значить 1шт=28000 доларів. По 50 штук мова йшла вже про закуплені в 2016 році Mitsubishi Outlander і по яких був скандал бо не отримали обіцяну скидку. Чим закінчилось не знаю. Але знаю що Хюндаї нам сенсу було б купувати, оскільки вони не попадають під Кіотський протокол.
Ніхто не знає що таке Кіотський протокол?
Як можна дерібанити бабло яке зафіксоване декількома країнами і має бути відзвітоване і тим паче якого немає на руках?

- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Да ладно, Рассел. То, что конкретно эта тема - желтушный вброс дерьма в вентилятор, понятно из заголовка. Но и то, что в стране жуткая коррупция тоже всем понятно. А такие темы только отвлекают народ от реальных схем распила бабла.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Rassel
- Експерт
Бублік, прикро що ти сам попався на такій статті і ніяк не хочеш зрозуміти що в покупках цих машин розпилу бабла немає. Машини купувались не за наші гроші і ці гроші нам ніхто на руки не давав. що важко відкрити гугл і подивитись що таке Кіотський протокол?Bublik писав:А дана тема типу не про реальний розпил бабла. Чехи типу лохи, то чому ж вони живуть в кілька разів краще ?KVadik писав:Да ладно, Рассел. То, что конкретно эта тема - желтушный вброс дерьма в вентилятор, понятно из заголовка. Но и то, что в стране жуткая коррупция тоже всем понятно. А такие темы только отвлекают народ от реальных схем распила бабла.
І чому розумні чехи закупили дешеві Хюндаї за свої гроші і чому Україна закупила екологічні авто за японсько -іспанське бабло))?
Ця стаття для вати була написана. Хоча користь в твоїй темі теж є, глянув скільки вати у нас на форумі :D
"по итогу споров (между Skoda и Hyundai. – Ред.) и разбирательств АМК, выиграл Hyundai"- вот что в этой статье самое ценное! АМК у них работает и нет защиты так называемого власного выробныка!!!
Телефонист-пятицентовый ...