Китайський геймер убив двох і спалив будинок

Обговорення подій які трапились в Україні
archi
Активіст

Re: Китайський геймер убив двох і спалив будинок

Повідомлення archi » 30 січня 2013, 13:18

герман не боїшся вечорами ходити? ато ще якийсь геймер маньяк нападе :lol:
п.с. ну то не давайте дітям грати, ато дозволяють грати, а потім жаліються на ігри які буцімто руйнують психіку
п.с.с герман треба до тебе якось на сеанс сходити, мож мені якийсь діагноз покладеш, бо я стільки ігр мочилок пройшов, незнаю що мені тепер робити :(
п.с.с.с. то був сарказм, можеш не відповідати

Infra3Byk
Поважний користувач
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 199 разів

Повідомлення Infra3Byk » 30 січня 2013, 13:29

German писав:
Абсолютно согласен (потому и выложил видеоматериал выше, чтобы кто в танке, посмотрел и принял к сведению). Только геймеры игр-мочилок и никто другой склонны к неуправляемой агрессии, которая напрочь сидит в заигранных виртуальным насилием мозгах. :!: :!: :!:
Ага, у нас та й не тільки у нас, тюрми строгого режиму одними геймерами забиті)))

archi
Активіст

Повідомлення archi » 30 січня 2013, 13:30

Ага, у нас та й не тільки у нас, тюрми строгого режиму одними геймерами забиті)))
вина в цьому ігр чи виховання і вседозвілля?

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 30 січня 2013, 13:35

archi писав:вина в цьому ігр чи виховання і вседозвілля?
По-вашему, дети становятся наркоманами, потому, что их с детства так воспитали? Или, может, всё же из-за окружающего их мира, в который они попали сперва из любопытства, а потом из интереса и постепенно в него втянулись?
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

archi
Активіст

Повідомлення archi » 30 січня 2013, 13:35

хм, а чому я тоді наркоманом не став?

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 30 січня 2013, 13:37

archi писав:хм, а чому я тоді наркоманом не став?
Потому, что это не ваш мир, и вы не принимаете этот наркотик как воду или воздух. Если бы вы с детства сидел за играми, мы сейчас с вами эти беседы не вели...
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

archi
Активіст

Повідомлення archi » 30 січня 2013, 13:41

не мій тому що мене так виховали, якщо мені сказали що щось не можна, значить не можна, я батьків слухався та поважав їхню думку, але дивлячись на виховання сучасних дітей *protiv* , тому кожен має голову на плечах і вправі вирішувати чи псувати життя собі чи покращувати

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 30 січня 2013, 13:43

archi писав:не мій тому що мене так виховали, якщо мені сказали що щось не можна, значить не можна, я батьків слухався та поважав їхню думку, але дивлячись на виховання сучасних дітей *protiv* , тому кожен має голову на плечах і вправі вирішувати чи псувати життя собі чи покращувати
У нас давно это пройденный этап - у нас готовы портить жизнь не только себе, но и другим, даже отбирать её - и этому учат фильмы со сценами насилия и компьютерные игры-мочиловки: сколько раз ты замочил кого-то - столько раз ты крутой герой и ещё больше бонусов и очков набрал...

archi
Активіст

Повідомлення archi » 30 січня 2013, 13:45

ну можливо, значить живу в іншому світі, мені ігри цікаві в першу чергу із-за сюжета

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 30 січня 2013, 13:50

archi писав:ну можливо, значить живу в іншому світі, мені ігри цікаві в першу чергу із-за сюжета
Каждому своё и потом персонально разруливать последствия своих интересов.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”