обмеження кількості тем на сторінці!

Нам цікава ваша думка
TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Re: обмеження кількості тем на сторінці!

Повідомлення TAZIT » 16 лютого 2014, 03:08

Вже читав .. і необхідності в компромісах не бачу - одні доповнення загальної проблеми ... ! *beer*
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

SAIRUS
Новачок

Повідомлення SAIRUS » 16 лютого 2014, 03:16

TAZIT писав:Вже читав .. і необхідності в компромісах не бачу - одні доповнення загальної проблеми ... ! *beer*
просто обмежити фонтан тем одного і тогож користувача на приклад щоб не можно було піднімати більше ніж 6-8 тем за один раз тай усе...
що тут надприроднього?
ПИШІТЬ В "ПП", ДЗВОНІТЬ!!!
САША:
МОЇ МОБІЛЬНІ НОМЕРА:
MTS
0993402223
LIFE;)
0634229319
Зображення
НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ!!!

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 16 лютого 2014, 03:59

Я вже деяких просив тут обмежити опт підняття : одні розуміють , інші ні ... .
На вихідні деякі взагалі каюк : всі по черзі піднімаються ... .
:(
Востаннє редагувалось 16 лютого 2014, 04:01 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 16 лютого 2014, 09:27

Давно пользуюсь верхней строкой новых тем и нет проблем.
Всегда свежие новости.
Рекомендую.

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 17 лютого 2014, 00:14

SAIRUS писав:да друже ти правий але це пів біди як бути з забитими сторінками тем одного користувача коли шукаєш в темах через інтерфейс смартфона в маршрутці або в черзі
за чимось... і так не зручно а там щей фонтан всяких "термодуйок за 800 та проців за 300 " відбивається все бажання щось шукати !

ціль цієї теми є; підвищеням комфортності цього форуму та сприяння збільшенню кількості користувачів...

як що ці недоліки не усунути то хто забажає тут порпатись у суцільних темах Германа які дуже легко розкласти по полкам в пару тем а саме розбити на "підтеми"
підпункти я роблять більшість досвідчених форумчан...
[/quote]

Интересно, и много ты мне платил за консультации по мобильному и в личке на протяжении всего твоего периода присутствия на Форуме, когда ты по моему совету тут зарегистрировался, а потом, как напортачишь шо-то с очередным компом соседа или твоих клиентов, трезвонил мне с просьбами "Герман, помоги, у меня проблемы!" - ??? А когда ты мне всё время писал и звонил "Герман, поставь за мной такую-то комплектуху в резерв!" - тогда как-то тебя цены, которые всегда написаны в моих темах, не беспокоили :!:
Просто как ты тут освоился, тебе понадобилось "уважение" тех, кто тут на Форуме любит показывать своё главенство, и ты начал перед ними поливать меня грязью в разных темах (и мои цены тут не при чём), а просто ты писал про меня всякую хрень, несмотря на то, что при этом продолжал мне звонить и просить помочь тебе с очередной комповой проблемой - пока я тебе не сказал, что больше я тебе помогать не собираюсь и выкручивайся сам, как хочешь. *hammer*
Так теперь ты никак не угомонишься - видать, больше дураков, кто тебе за бесплатно будет давать постоянно советы на Форуме, больше нет - вот тебя и прижало в одном месте :!:
Востаннє редагувалось 17 лютого 2014, 00:31 користувачем German, всього редагувалось 2 разів.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

SAIRUS
Новачок

Повідомлення SAIRUS » 17 лютого 2014, 00:30

German писав:
SAIRUS писав:як що ці недоліки не усунути то хто забажає тут порпатись у суцільних темах Германа які дуже легко розкласти по полкам в пару тем а саме розбити на "підтеми"
підпункти я роблять більшість досвідчених форумчан...
Интересно, и много ты мне платил за консультации по мобильному и в личке на протяжении всего твоего периода присутствия на Форуме, когда ты по моему совету тут зарегистрировался, а потом, как напортачишь шо-то с очередным компом соседа или твоих клиентов, трезвонил мне с просьбами "Герман, помоги, у меня проблемы!" - ??? А когда ты мне всё время писал и звонил "Герман, поставь за мной такую-то комплектуху в резерв!" - тогда как-то тебя цены, которые всегда написаны в моих темах не беспокоили :!:
Просто как ты тут освоился, тебе понадобилось "уважение" тех, кто тут на Форуме любит показывать своё главенство, и ты начал перед ними поливать меня грязью в разных темах (и мои цены тут не при чём), а просто ты писал про меня всякую хрень, несмотря на то, что при этом продолжал мне звонить и просить помочь тебе с очередной комповой проблемой - пока я тебе не сказал, что больше я тебе помогать не собираюсь и выкручивайся сам, как хочешь. *hammer*
Так теперь ты никак не угомонишься - видать, больше дураков, кто тебе за бесплатно будет давать постоянно советы на Форуме, больше нет - вот тебя и прижало в одном месте :!:
я зрозумів все дуже просто ти живеш у своєму світі нафантазував собі свою реальність і живеш у ній...
то що я купляв у тебе я тобіж назат меньше чим за пів ціни продавав, це тобі нічого а коли ти у мене купляв вінти по 100грн щоб продавати по 160 тощо?
не флуди мені в темі і не наїжжай ця тема стосуеться комфортності форуму а не особисто тебе... *hammer*
САША:
МОЇ МОБІЛЬНІ НОМЕРА:
MTS
0993402223
LIFE;)
0634229319
Зображення
НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ!!!

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 17 лютого 2014, 00:34

SAIRUS писав:я зрозумів все дуже просто ти живеш у своєму світі нафантазував собі свою реальність і живеш у ній...
то що я купляв у тебе я тобіж назат меньше чим за пів ціни продавав, це тобі нічого а коли ти у мене купляв вінти по 100грн щоб продавати по 160 тощо?
не флуди мені в темі і не наїжжай ця тема стосуеться комфортності форуму а не особисто тебе... *hammer*
А это уже твои проблемы, что ты сперва покупаешь, а потом начинаешь думать что и за сколько ты купил - это только показывает твой уровень мышления. *gun*
Ой, да ладно - твоя тема - поэтому ты тут призываешь мои темы урезать :lol:
Ты был двуличной личностью, двуличным и проживёшь всю жизнь. Просто читатели будут теперь знать реальную причину того, почему ты эту тему создал. ;)
Востаннє редагувалось 17 лютого 2014, 00:36 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

SAIRUS
Новачок

Повідомлення SAIRUS » 17 лютого 2014, 00:53

German писав:
SAIRUS писав:я зрозумів все дуже просто ти живеш у своєму світі нафантазував собі свою реальність і живеш у ній...
А это уже твои проблемы, что ты сперва покупаешь, а потом начинаешь думать что и за сколько ты купил - это только показывает твой уровень мышления. *gun*
Ой, да ладно - твоя тема - поэтому ты тут призываешь мои темы урезать :lol:
Ты был двуличной личностью, двуличным и проживёшь всю жизнь. Просто читатели будут теперь знать реальную причину того, почему ты эту тему создал. ;)
я нічого не скриваю ти дійсно мені не приємний те що ти намагаєшся щось доказувати лиш доказує протилежне...
багато тем є не лише у тебе я так для прикладу не хотів форумчан ображати поганого за тебе писати не збирався але якщо уважніше перечитаєш тему переконаєшся сам що негатив не від мене пішов...
просто дійсно задумайся про вчинки бо повага така штука... в грошах її не оцінити...
і будьласка не виражайся не цензурною лексикою!
САША:
МОЇ МОБІЛЬНІ НОМЕРА:
MTS
0993402223
LIFE;)
0634229319
Зображення
НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ!!!

German
Забанен навсегда

Повідомлення German » 17 лютого 2014, 09:30

SAIRUS писав:я нічого не скриваю ти дійсно мені не приємний те що ти намагаєшся щось доказувати лиш доказує протилежне...
багато тем є не лише у тебе я так для прикладу не хотів форумчан ображати поганого за тебе писати не збирався але якщо уважніше перечитаєш тему переконаєшся сам що негатив не від мене пішов...
просто дійсно задумайся про вчинки бо повага така штука... в грошах її не оцінити...
Конечно негатив не от тебя - это же не ты создал эту тему, а твоя зависть и отсутствующая совесть... *pioner*
Ох я тебя обматерил - можешь показать хоть одно матерное слово в этой или других темах Форума, в которых я писал комментарии? :)
Задумаются те, кто почитают эту тему - стоит ли иметь дело с тобой, если ты сам себя дуришь, а потом всех делаешь виноватыми, кто не ведёт себя с тобой как лох, а ещё входишь в доверие к людям и на шару пользуешься их мозгами (я уже молчу про то, что элементарного чувства благодарности в тебе родители не воспитали, не говоря уже про совесть и ещё что-то большее)... *facepalm
А вообще говорить с тобой бесполезно - я уже упоминал, что ты двуличная особа, которая общается и "дружит" с кем-либо только пока можно на шару пользоваться ресурсами собеседника, а как появляется повод выслужиться перед "авторитетными" троллями - сразу бежишь впереди и пакостишь тому, перед кем до этого становился на задние лапки, когда нуждался в помощи :!: Мне противны такие люди, как ты :!: :mrgreen:

SAIRUS
Новачок

Повідомлення SAIRUS » 17 лютого 2014, 12:43

German писав:
SAIRUS писав:я нічого не скриваю ти дійсно мені не приємний те що ти намагаєшся щось доказувати лиш доказує протилежне...
Конечно негатив не от тебя - это же не ты создал эту тему, а твоя зависть и отсутствующая совесть... *pioner*
Ох я тебя обматерил - можешь показать хоть одно матерное слово в этой или других темах Форума, в которых я писал комментарии? :)
Задумаются те, кто почитают эту тему - стоит ли иметь дело с тобой, если ты сам себя дуришь, а потом всех делаешь виноватыми, кто не ведёт себя с тобой как лох, а ещё входишь в доверие к людям и на шару пользуешься их мозгами (я уже молчу про то, что элементарного чувства благодарности в тебе родители не воспитали, не говоря уже про совесть и ещё что-то большее)... *facepalm
А вообще говорить с тобой бесполезно - я уже упоминал, что ты двуличная особа, которая общается и "дружит" с кем-либо только пока можно на шару пользоваться ресурсами собеседника, а как появляется повод выслужиться перед "авторитетными" троллями - сразу бежишь впереди и пакостишь тому, перед кем до этого становился на задние лапки, когда нуждался в помощи :!: Мне противны такие люди, как ты :!: :mrgreen:
да твої мозги це щось...
я був новачком та не знав нічого про тебе і твю репутацію...
не роби з себе невиної вівці це я тобі довірився коли прийшов до тебе з 462 допотопним сокетом та спитався чи стоіть зібрати на ньому щось ти як ДОБРИЙ ДРУГ ЩО ПІДСКАЗАВ, ДА!!! ось так я і витрачав на старушенциї кучу грошей та коли вже став май досвітчений вже продавав назат тобі а би хоч щось з грошей собі вернути... :twisted:
ти ж знав що 462сокет не"вершина єволюції" чогож тоді порадив, а того щоб мені до нього барахло у тебе купляти agp 128mb-180грн. це часом не "двуликість"??? *facepalm
такої бружби мені як раз і не треба та твоїх корисливих для тебе порад... *gun*
а як інакше продавати барахло як не новачкам вониж нічого не знають а ти ім так красиво та ємоційно росказуєш про 462сокет.... *facepalm
а потім кажуть: а на тому форумі мене намахали і після цього я там нічого не купляю... *gun*
Востаннє редагувалось 17 лютого 2014, 12:45 користувачем SAIRUS, всього редагувалось 1 раз.
САША:
МОЇ МОБІЛЬНІ НОМЕРА:
MTS
0993402223
LIFE;)
0634229319
Зображення
НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ!!!

Відповісти

Повернутись до “Побажання та пропозиції”