Транспортный коллапс в Черновцах
-
akinak
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Re: Транспортный коллапс в Черновцах
Мы общаемся в теме за февраль 2017 с названием "Транспортный коллапс" и вспоминаем - а были ли проблемы в феврале 2017?
Вы че, прикалываетесь?
Вы че, прикалываетесь?
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2877 разів
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Так это уже больше автобус междугородний, чем маршрутка. Они тоже не ходят?
- KIMOvod
- Активіст
- Дякував (ла): 68 разів
- Подякували: 40 разів
У середу, 16 травня Чернівці знову можуть залишитися без маршруток. Члени виконкому планують розглядати питання підвищення тарифів на проїзд сьогодні. Але водночас зазначають, що рішення можуть і не прийняти.
Тож радять чернівчанам і далі готуватися до "піших" прогулянок.
Члени виконкому запевнили, що це питання є у порядку денному. Всі готові його розглядати, щоправда, питання перенесли на кінець дня.
Тож радять чернівчанам і далі готуватися до "піших" прогулянок.
Члени виконкому запевнили, що це питання є у порядку денному. Всі готові його розглядати, щоправда, питання перенесли на кінець дня.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
блин, ну так все так же, не?
февраль 17 года=>перевозчики хотят с 3 до 4 грн=>им отказывают=>они страйкуют и коллапс=>им дают желаемое.
прошел год и та же ситуация. поэтому я наванговал, что неделю будет также бардак, а потом все так же но уже по 5 грн.
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 974 рази
- Подякували: 1656 разів
Это уже что-то. Надо ставить на место этих перевозчиков
Чернівці розірвали усі угоди з перевізниками
15 травня перевізники не вийшли на маршрути, оголосивши страйк
Сьогодні Чернівці розірвали угоди фактично з усіма перевізниками. Про це повідомив міський голова Олексій Каспрук.
– Ми готові сьогодні укладати угоду з будь-яким перевізником, який забезпечить виконання декількох пунктів. Перше – це дотримання графіку руху. Друге – автобус має бути технічно справний, чистий та обладнаний GPS-навігацією. Ще одна вимога: перевізники повинні зрозуміти і прийняти, що в цьому році в комунальному громадському транспорті буде введений електронний квиток. У 2019 році електронний квиток буде введений на всіх транспортних засобах міста, – повідомив мер.
За його словами, за таких умов виконавчий комітет готовий розглядати питання підвищення тарифів. При цьому розглядаючи також можливість перевезення школярів міста за половини вартості квитка.
Чернівці розірвали усі угоди з перевізниками
15 травня перевізники не вийшли на маршрути, оголосивши страйк
Сьогодні Чернівці розірвали угоди фактично з усіма перевізниками. Про це повідомив міський голова Олексій Каспрук.
– Ми готові сьогодні укладати угоду з будь-яким перевізником, який забезпечить виконання декількох пунктів. Перше – це дотримання графіку руху. Друге – автобус має бути технічно справний, чистий та обладнаний GPS-навігацією. Ще одна вимога: перевізники повинні зрозуміти і прийняти, що в цьому році в комунальному громадському транспорті буде введений електронний квиток. У 2019 році електронний квиток буде введений на всіх транспортних засобах міста, – повідомив мер.
За його словами, за таких умов виконавчий комітет готовий розглядати питання підвищення тарифів. При цьому розглядаючи також можливість перевезення школярів міста за половини вартості квитка.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
все правильно написали, хотят поднять цену - пусть предоставляют сервис соответствующего уровня. А кто из депов крышует маршрутки у нас в городе?
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Я не знаю кто крышует—— я знаю кому принадлежит где—то половина маршрутов))
Там тоже интересная история где он себе дом построил и как.
пс. Да там парочка интересных историй на самом деле.