Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Вільне спілкування
electron
Постійний користувач

Re: Революция Тема для обсуждения и последних новостей.

Повідомлення electron » 19 березня 2014, 18:17

http://www.rbc.ua/ukr/news/politics/rad ... 014164200/
Рада найближчим часом ухвалить кілька законів для запровадження безвізового режиму з ЄС, - Перебийніс

Верховна Рада України найближчим часом має ухвалити кілька законів для запровадження безвізового режиму з Євросоюзом. Про це сьогодні на брифінгу повідомив директор департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс (на фото), передає кореспондент РБК-Україна.

"Наскільки нам відомо, Верховна Рада України планує прийняти ті кілька законів, які залишилися, для того, щоб нам завершити виконання тих завдань, які перед нами стоять у першій фазі, і якомога швидшому переходу до другої так званої імплементаційної фази, коли ті всі законодавчі акти, які були прийняті, мають бути практично імплементовані", - заявив Перебийніс.

За його словами, йдеться про цілий ряд питань, в тому числі про запровадження так званих біометричних паспортів.

"Ми розраховуємо, що другу фазу ми зможемо пройти набагато швидше, ніж першу, і що безвізовий режим після цього буде дуже швидко запроваджений з боку ЄС", - сказав Перебийніс.

Нагадаємо, 7 березня прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив про те, що доручить Кабінету міністрів негайно виконати план дій щодо скасування візового режиму між Європейським союзом і Україною: "Є рішення про підтримку подальших дій про скасування віз між Україною та Європейським союзом... Ми у змозі зняти всі візові бар'єри для українських громадян".

За словами Яценюка, ЄС задекларував готовність скасування візового режиму з Україною. Тепер , зі слів прем'єра, все залежить від України, як швидко уряд зможе виконати план дій щодо скасування візового режиму: "Європейський союз чітко задекларував: ми готові ввести безвізовий режим, і зараз це залежить від того, як швидко в Україні виконають план дій".
Цікаво там окрім біометричних паспортів більше нічого немає? І щоб з цими паспортами все було прозоро. А не так як з теперішніми, за законом одна ціна, а в паспортному зовсім інша, і паспортному начхати на закон і рішення судів.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1310 разів

Повідомлення sergej1974007 » 19 березня 2014, 21:20

electron писав:http://www.rbc.ua/ukr/news/politics/rad ... 014164200/
Рада найближчим часом ухвалить кілька законів для запровадження безвізового режиму з ЄС, - Перебийніс

Верховна Рада України найближчим часом має ухвалити кілька законів для запровадження безвізового режиму з Євросоюзом. Про це сьогодні на брифінгу повідомив директор департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс (на фото), передає кореспондент РБК-Україна.

"Наскільки нам відомо, Верховна Рада України планує прийняти ті кілька законів, які залишилися, для того, щоб нам завершити виконання тих завдань, які перед нами стоять у першій фазі, і якомога швидшому переходу до другої так званої імплементаційної фази, коли ті всі законодавчі акти, які були прийняті, мають бути практично імплементовані", - заявив Перебийніс.

За його словами, йдеться про цілий ряд питань, в тому числі про запровадження так званих біометричних паспортів.

"Ми розраховуємо, що другу фазу ми зможемо пройти набагато швидше, ніж першу, і що безвізовий режим після цього буде дуже швидко запроваджений з боку ЄС", - сказав Перебийніс.

Нагадаємо, 7 березня прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив про те, що доручить Кабінету міністрів негайно виконати план дій щодо скасування візового режиму між Європейським союзом і Україною: "Є рішення про підтримку подальших дій про скасування віз між Україною та Європейським союзом... Ми у змозі зняти всі візові бар'єри для українських громадян".

За словами Яценюка, ЄС задекларував готовність скасування візового режиму з Україною. Тепер , зі слів прем'єра, все залежить від України, як швидко уряд зможе виконати план дій щодо скасування візового режиму: "Європейський союз чітко задекларував: ми готові ввести безвізовий режим, і зараз це залежить від того, як швидко в Україні виконають план дій".
Цікаво там окрім біометричних паспортів більше нічого немає? І щоб з цими паспортами все було прозоро. А не так як з теперішніми, за законом одна ціна, а в паспортному зовсім інша, і паспортному начхати на закон і рішення судів.
ДУЖЕ цікава інфа.
А немає посилання на когось з Евросоюзу?
А то "за словами прем"ера","на думку Яценюка","перша фаза","готовність розглядати питання"--не дуже переконливо.
Тим більше тут в Европі своїх проблем вистачає.
Не вірю в безвізовий режим в найближчий рік.
Та й не бачу такого сильного бажання в Европи.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 19 березня 2014, 21:29

electron писав: Цікаво там окрім біометричних паспортів більше нічого немає? І щоб з цими паспортами все було прозоро. А не так як з теперішніми, за законом одна ціна, а в паспортному зовсім інша, і паспортному начхати на закон і рішення судів.
Потрібно також прийняти ще 2 закони - про прозорість держзакупівель та анти-дискримінаційний, а також внести зміни до деяких законів (прокуратура, суди, по корупції щось).

Ну і ще один крок у цьому ж напрямку - сьогодні вирішили ввести візовий режим з РФ.

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 19 березня 2014, 21:37

Buxx писав:
electron писав: Цікаво там окрім біометричних паспортів більше нічого немає? І щоб з цими паспортами все було прозоро. А не так як з теперішніми, за законом одна ціна, а в паспортному зовсім інша, і паспортному начхати на закон і рішення судів.
Потрібно також прийняти ще 2 закони - про прозорість держзакупівель та анти-дискримінаційний, а також внести зміни до деяких законів (прокуратура, суди, по корупції щось).

Ну і ще один крок у цьому ж напрямку - сьогодні вирішили ввести візовий режим з РФ.
Невже самі щось вирішили?
Чи знову тупо зкопіювали у "сусіда"?
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 19 березня 2014, 21:43

Игорь В.
Постійний користувач

Повідомлення Игорь В. » 19 березня 2014, 21:50

Востаннє редагувалось 19 березня 2014, 21:51 користувачем Игорь В., всього редагувалось 1 раз.
iMolodetc!
Профиль на старом форуме - тыц
Компьютерные комплектующие

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 19 березня 2014, 21:52

А ось і звідки приклад взяли.(як завжди).
http://news.bigmir.net/world/802276-Nov ... iglasheniu
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Andliva » 19 березня 2014, 22:08

От це кримчани порадуються, якщо війська РФ не будуть пускати українців в Крим в сезон...
Власти РФ могут потребовать оформления специального разрешения на посещение определенной территории. Это касается российских земель, на которых введено чрезвычайное или военное положение, в пограничные зоны, а также в места расположений объектов и организаций Вооруженных Сил РФ, других войск и воинских формирований.

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 172 рази

Повідомлення Tyrex7 » 19 березня 2014, 22:12

який дурень туди поїде зараз відпочивати.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 19 березня 2014, 22:49

Tyrex7 писав:який дурень туди поїде зараз відпочивати.
Путин?
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Відповісти

Повернутись до “Балачки”