Чернуха це теми, чи метод подачі інформації, чи сама інформація, що зводить все до спілкування на низинні інтелектуальні рівні. Чернуха - теми що зачипають примітивні низинні інстинкти. І викликають очікувану реакцію.sergej1974007 писав: Дуже спірні судження.
1.Не багато там "чорнухи" було.
Що Ви вважаєте "чорнухою"?--тему про Шарія напевно?
Або про Свободу Слова?
Де чорнуха в опитуваннях моіх,в відео-темах?
То що дійсно було "гостро"--вони зразу і повидаляли--мало хто встиг прочитати.
Про модерів--
Я дуже ввічлива людина-аж занадто--я нікому там не нагрубив.
Петиція--це не критика адмінів--це прояв демократіі--але там іі майже немає.
Але там було ЗУМИСНЕ розміщення срач-тем. Які переводили форум в розряд чернушних - срач, образи, дискусії на примітивні теми. Для чого? Для кількості постів. Ти зачим йшов? За кількістю постів. І вибрав відповідну тематику.
Срач-тема завідомо провокативна тема, яка не передбачає обміну важлиою інформацією. Раніше новенькі тролі любили забігти і відразу - теми про Бандеру, Майдан, українську мову, історію, УПА, і так далі. Причому дискусію спец переводили із русла аргументів і історичних фактів в русло - сам дурак.
Можеш зайти на російськйи форум і створити тему - Росія напала на Україну. це також класична срач-тема.
Ти ж не випадково вибрав ці теми. Ти прерасно знав який буде розвиток. І вони це просікли і відреагували.
Гостро можна критикувати із розумом. На грані фола. Причому мати на це авторитетне право.
Я би міг запостити ту саму тему в ІНШОМУ вигляді і не було б бану. Бо моя мета була б не в кількості постів і в кількості сторінок. А в конструктивній розмові.
Я би міг тобі сказати - ти дурак, і пости твої лайно. А можу писати багато букв, щоб довести свою позицію і довести тобі свої аргументи, чому я вважаю що ти не правий. Є різниця?