Що відбувається з доларом [̲̅$̲̅(̲̅ιοο̲̅)̲̅$̲̅]
Модератор: sim72pin
Re: Що відбувається з доларом у Чернівцях
на Гравітоні обмінка 25.50-25.90....
НБУ залишив облікову ставку- 30%....прогноз падіння ВВП вже -7.5%( на початку року в бюджет заклали 4,3%), інфляція прогнозують 34.5%(на початку року закладали 13%)....курс доллара в бюджеті 21.7....Цікаво, на кому будуть економити....
НБУ залишив облікову ставку- 30%....прогноз падіння ВВП вже -7.5%( на початку року в бюджет заклали 4,3%), інфляція прогнозують 34.5%(на початку року закладали 13%)....курс доллара в бюджеті 21.7....Цікаво, на кому будуть економити....
Президентська гарантія. Порошенко заявив, що підтримує стабільність "Приватбанку" 31 марта 2015
http://osp-ua.info/politicas/47465-prez ... dquot.html
Петро Порошенко підтримує дії уряду і Нацбанку, спрямовані на забезпечення стабільності "ПриватБанку"
Про це сказав президент журналістам в Чернігові, відповідаючи на запитання щодо ситуації з ПриватБанком, передає "Інтерфакс-Україна".
"Я вчора розмовляв з прем'єр-міністром і з головою НБУ і можу сказати що на сьогоднішній день різко скоротився, майже зупинився відтік капіталу з "Привату"." Приват "відчуває себе потужно і стабільно", - сказав президент.Президент нагадав, що глава НБУ Валерія Гонтарева виступила із заявою про те, що держава підтримуватиме стабільність та ефективність функціонування ПриватБанку.І я як президент повністю підтримую такі дії уряду і Нацбанку щодо забезпечення стабільності "Привату". Ми жодних проблем з "Приватом" не допустимо", - підкреслив він.Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Нацбанк спростовує паніку щодо банкрутства "Приватбанку", яку роздули в ЗМІ, провокуючи його клієнтів забирати гроші.
Слід зазначити, що "Приватбанк" належить олігарху Ігорю Коломойському.
http://osp-ua.info/politicas/47465-prez ... dquot.html
Петро Порошенко підтримує дії уряду і Нацбанку, спрямовані на забезпечення стабільності "ПриватБанку"
Про це сказав президент журналістам в Чернігові, відповідаючи на запитання щодо ситуації з ПриватБанком, передає "Інтерфакс-Україна".
"Я вчора розмовляв з прем'єр-міністром і з головою НБУ і можу сказати що на сьогоднішній день різко скоротився, майже зупинився відтік капіталу з "Привату"." Приват "відчуває себе потужно і стабільно", - сказав президент.Президент нагадав, що глава НБУ Валерія Гонтарева виступила із заявою про те, що держава підтримуватиме стабільність та ефективність функціонування ПриватБанку.І я як президент повністю підтримую такі дії уряду і Нацбанку щодо забезпечення стабільності "Привату". Ми жодних проблем з "Приватом" не допустимо", - підкреслив він.Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Нацбанк спростовує паніку щодо банкрутства "Приватбанку", яку роздули в ЗМІ, провокуючи його клієнтів забирати гроші.
Слід зазначити, що "Приватбанк" належить олігарху Ігорю Коломойському.
Цікаве стаття про курс....підіння долллара та "життя по-новому"....Незабаром - для багатьох стане важливою ціна на хліб!
http://kurs.com.ua/novost/dollar-valits ... gn=sidebar
http://kurs.com.ua/novost/dollar-valits ... gn=sidebar
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1308 разів
Я очень рад за гривну. :DДерзкий писав:Гривна еще немного укрепилась 25,4 - 25,75 а ты говорил, Серьожа...
Значит так--очередной Прогноз---
В связи с тем что деньги в большом количестве понадобятся в середине--конце Мая---ожидаю курс доллара выше 30(сдать) и выше 33(купить).
Соответственно Евро.
Желающие (3 человека ) могут в Пари по 100грн. :D
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
это тебе или в стране?))sergej1974007 писав:В связи с тем что деньги в большом количестве понадобятся в середине--конце Мая---ожидаю курс доллара выше 30(сдать) и выше 33(купить)
если в стране, то чет не пойму зачем. для посевной уже какбы и поздновато это, не?
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1308 разів
Это Мне.kreativ писав:это тебе или в стране?))sergej1974007 писав:В связи с тем что деньги в большом количестве понадобятся в середине--конце Мая---ожидаю курс доллара выше 30(сдать) и выше 33(купить)
если в стране, то чет не пойму зачем. для посевной уже какбы и поздновато это, не?
Поэтому--вероятность больше чем если бы деньги нужны были бы Стране.
пс.Как минимум--надеюсь. :D :D
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
А шо так мало, ты ж 50 хотел?!sergej1974007 писав:Я очень рад за гривну. :D
Значит так--очередной Прогноз---
В связи с тем что деньги в большом количестве понадобятся в середине--конце Мая---ожидаю курс доллара выше 30(сдать) и выше 33(купить).
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
25.40 в прибутковом доме, 25.30 в караване.
Гривна есть.
Гривна есть.
Востаннє редагувалось 01 квітня 2015, 11:26 користувачем akinak, всього редагувалось 1 раз.
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Калина 25 - 25,4
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.