Акции в МЕТРО !!! ОБНОВЛЯЕТСЯ !!!
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
Re: Акции в МЕТРО !!! ОБНОВЛЯЕТСЯ !!!
Сегодня был утром. Хотели наеб.ть на 300 грн почти. Брали чуть более 4 кг красной рыбы, типа ошиблись и посчитали не по 102 грн,а по 170 с чем то. Будьте внимательны!
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- S.T.A.L.K.E.R
- Постійний користувач
Просто підходять терміни придатності або його не беруть. Я ці всі трюки знаю добре...
Востаннє редагувалось 23 вересня 2013, 18:20 користувачем S.T.A.L.K.E.R, всього редагувалось 1 раз.
- ash
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 96 разів
- Подякували: 53 рази
Товар на акцию, даже не заехал еще в магазин, а у тя сроки подходят уже. Ну там чехлы на сидения точно уже просрочились и плесенью покрылисьS.T.A.L.K.E.R писав:Просто підходять терміни придатності або його не беруть. Я ці всі трюки знаю добре...

Востаннє редагувалось 23 вересня 2013, 18:46 користувачем ash, всього редагувалось 1 раз.
- S.T.A.L.K.E.R
- Постійний користувач
Я мав на увазі про продукти споживанняash писав:Товар на акцию, даже не заехал еще в магазин, а у тя сроки подходят уже. Ну там чехлы на сидения точно уже просрочились и плесенью покрылисьS.T.A.L.K.E.R писав:Просто підходять терміни придатності або його не беруть. Я ці всі трюки знаю добре...![]()
![]()

В колосі, сільпо і каравані сроки зовсім не підходять. :D Там тупо перепаковують прострочене і продають як свіже. Сам був свідком сотні раз такого. А останній раз коли був в каравані, то в 10-ти метрах від м"ясного відділу конкретно смерділо, що ми навіть підходити не захотіли. Останнім часом чую тільки скарги на Караван і сморід з м"ясного і рибного. А в колосі та сільпо помити ковбасу - звичайне явище. Знайома розказувала, особливо з чого роблять фарш. Так що метро - це просто "сказка" порівняно з іншими...:D
Востаннє редагувалось 23 вересня 2013, 19:50 користувачем Doxtar, всього редагувалось 1 раз.
Мы в такие ходили дали, что не очень то и дойдешь........
Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.

Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.