Забий на ті рейтинги, це все суб"єктивна оцінка.
Що там з авто, вже купив?
Забий на ті рейтинги, це все суб"єктивна оцінка.
пока ездим на том что есть , может весной будет чет новенькое .
вот случайно узнал из тг канала Запорожье какой треш там у них .
Знаю добре які маршрутки у Запоріжжі, мій партнер по бізнесу закидав у свій час все місто маршрутками і це були мерседес спринтер які переобладнають з вантажного у пасажирський і там тільки сидячі місця. Так що все законно штрафують, бо це реально небезпечно і некомфортно їхати стоячи в них.Master писав: ↑22 лютого 2024, 21:51вот случайно узнал из тг канала Запорожье какой треш там у них .
слегка офигел !
все познаётся в сравнении .
у них до сих пор нельзя ехать стоя !
писец ...
может и маски ещё не отменили ?
Нам пишуть:
"Що коїться з маршрутками?! Неможливо нікуди доїхати - особливо з чи в спальні райони. Поліція зупиняє маршрутки та перевіряє, чи є стоячи пасажири.
Серйозно?! Саме зараз, коли транспорту стало менше вирішили перевіряти? З Бабурки неможливо сісти навіть на кінцевих зупинках - черги довжелезні! А по 200-250 гривень за таксі платити немає можливості, краще ці гроші військовим перерахувати, ніж тим, хто користується ситуацією.
Дуже сподіваємось, що це тимчасове божевілля скінчиться, бо це реально треш у такі важкі часи доколупиватися до стоячих пасажирів у маршрутках!".
Так. У багатьох інших містах досить суворо з цим і завжди штрафували.Дід Панас писав: ↑23 лютого 2024, 03:58Знаю добре які маршрутки у Запоріжжі, мій партнер по бізнесу закидав у свій час все місто маршрутками і це були мерседес спринтер які переобладнають з вантажного у пасажирський і там тільки сидячі місця. Так що все законно штрафують, бо це реально небезпечно і некомфортно їхати стоячи в них.
я то подумал что это с ковидных времен у них осталось (у нас же тоже было) а так то печаль, если в таком городе как Запорожье едут такие маршрутки из спального района ...
У нас там просто маршрути бувшого даішника, заодно і паркуються як хотять на дорозі