И постоянно пинговать ?
Да уж
Мне проще выйти и глянуть на счетчик.
А вдруг они пб подключил к роутеру.
И постоянно пинговать ?
Поставить индикатор (световой, шумовой, контроллер отсылающий сообщения и т.п.) через дополнительный автомат параллельно основному.
Це якщо інтернет по оптиці, ip зовнішній, статичний. А якщо як у більшості, вита пара, ір динамічний, та ще й закритий...StartUp писав: ↑19 грудня 2022, 13:57Я користуюсь таким методом, коли потрібно знати чи є електрика, наприклад в офісі чи у родичів, пінгую їх роутер, якщо пінгу немає, відповідно інету в тих точках немає, і я туди точно вже не їду Можна навіть з мобільного пінгувати, коли не за компом вдома, а десь в дорозі. Як варіант.
за допомогою якої програми пінгуєте?StartUp писав: ↑19 грудня 2022, 13:57Я користуюсь таким методом, коли потрібно знати чи є електрика, наприклад в офісі чи у родичів, пінгую їх роутер, якщо пінгу немає, відповідно інету в тих точках немає, і я туди точно вже не їду Можна навіть з мобільного пінгувати, коли не за компом вдома, а десь в дорозі. Як варіант.
У меня по оптике но не статика.
можно и проще , отрубать автоматы не те которые сразу после счетчика(в коробке с ним) , а поставить еще дополнительные прямо в квартире и тогда без проблем запитать там (до него) чтото - хоть сирену , хоть лампу , хоть все вместе.
А у меня весь щиток опломбирован) Сейчас правда пломба сорвана, ибо когда фасад делал, то его перевешивали