Так нечестно. :DSmigol писав:зачем постить?
Я не могу поменять аватарку-- она слишком ценна для меня. :| :(
Так нечестно. :DSmigol писав:зачем постить?
Це він каску від сковородки надів.oberig писав:Ну народ,ви молодці, лишиш вас тут на декілька годин,а ви вже цілий гумористичний квест придумали " де шукати Юру, щоб пиріжком по касці"
тю, а що ж все про політику писать і всі новини перечитувати ?zepellin писав:М-да... Такого откровенного бреда как в этой теме, на форуме, кажись, еще не было.
такий рецепт ще не пробувала,я готувала більш традиційно. Але ,експеременти так експеременти,я не проти.sergej1974007 писав: Це він каску від сковородки надів.
А пиріжком по губах відшльопати.
Пс. Вмієш Борщ готувати в одних шкарпетках?
Дикая Бизнесс- Леди, умеющая готовить Борщ в одних шкарпэтках, да при этом еще и на эксперименты готовая-- вот этот образ теперь встал в голове. :Doberig писав: такий рецепт ще не пробувала,я готувала більш традиційно. Але ,експеременти так експеременти,я не проти.
В мене вже було весілля з платтям і всіма ділами . Вдруге тре якось по іншому,щоб не як у всіх ............в шкарпетках і з кастрюльою в руках ;)sergej1974007 писав:Дикая Бизнесс- Леди, умеющая готовить Борщ в одних шкарпэтках, да при этом еще и на эксперименты готовая-- вот этот образ теперь встал в голове. :Doberig писав: такий рецепт ще не пробувала,я готувала більш традиційно. Але ,експеременти так експеременти,я не проти.
Пс. Обериг, тебя срочно надо замуж выдать. :D
Платье, Шампанское, все дела-- заодно и форумовку замутим. :D
Ми тобі поможем щоб не як у всіх. :Doberig писав:
В мене вже було весілля з платтям і всіма ділами . Вдруге тре якось по іншому,щоб не як у всіх ............в шкарпетках і з кастрюльою в руках ;)
я так розумію,то ти з власного досвіду пишеш ;)sergej1974007 писав:....oberig писав:
В мене вже було весілля з платтям і всіма ділами . Вдруге тре якось по іншому,щоб не як у всіх ............в шкарпетках і з кастрюльою в руках ;)
Перший раз-- це просто сексуальний експеримент.
....
Вже починаючи з другого-- все серйозно. :D
.......