По Дискавери фильм был про создание вакцин от ковидла. Китай передал всем желающим полный РНК-код вируса как раз то ли в декабре 19, то ли в январе 20 и основные игроки сразу начали создавать вакцину.
Медицинский юмор.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2870 разів
Re: Медицинский юмор.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Правильно. Тому він і називається COVID-19 , а не COVID-20. І вакцина проти нього була розроблена найшвидше в світі, щось здається за 60 днів чи близько того. Далі вже були клінічні випробування, але то вже інша історія.
Але справа не в цьому, справ в тому, що звідки це знати нашому місцевому "вірусологу"?! Для нього все це гумор інакше б він не запостив цей твіт у цю тему.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- Master
- Легенда Форуму
То бишь ещё никакой клиники и случаев не было , а вакцину уже делали ?
На всякий случай ?
Так ?
Ну ок.
Пусть так и будет.
Большой респект фармокомпаниям за это.
На всякий случай ?
Так ?
Ну ок.
Пусть так и будет.
Большой респект фармокомпаниям за это.
- Дерзкий
- Доцент
Ні, не так. Перші випадки зараження COVID-19 були виявлені в Китаї ще на початку грудня 2019 року, а може і раніше, так як Китай довго приховував цю інформацію від світу. Як тільки західні країни дізналися і отримали в розпорядження зразки цього вірусу, одразу приступили до створення вакцини. Вчи матчасть, вірусолог.

Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
- Master
- Легенда Форуму
Похоже вирусолог у нас ты.Дерзкий писав: ↑23 січня 2023, 19:03Ні, не так. Перші випадки зараження COVID-19 були виявлені в Китаї ще на початку грудня 2019 року, а може і раніше, так як Китай довго приховував цю інформацію від світу. Як тільки західні країни дізналися і отримали в розпорядження зразки цього вірусу, одразу приступили до створення вакцини. Вчи матчасть, вірусолог.![]()

А это всегда так ?
Как только где то появляется новый вирус , моментально начинают делать вакцину ?
Даже не зная будут ли от него сильные последствия .
Или это уже заранее знали?
Про ковид.
В принципе я то ни на что не претендую , эту неувязочку заметил не я , а корреспонденты.
И поделились этим в тв.
- Дерзкий
- Доцент
А чому в твоєму твіті, який ти, я впевнений, приніс з якогось ватного або антиваксерського пабліка, немає продовження розмови в студії і відповіді єксперта?Master писав: ↑23 січня 2023, 19:10Похоже вирусолог у нас ты.
![]()
А это всегда так ?
Как только где то появляется новый вирус , моментально начинают делать вакцину ?
Даже не зная будут ли от него сильные последствия .
Или это уже заранее знали?
Про ковид.
В принципе я то ни на что не претендую , эту неувязочку заметил не я , а корреспонденты.
И поделились этим в тв.
Я тобі скажу чому, тому що задача була в іншому, а саме посіяти ще більші сумніви в розумах людей, які сумніваються і які будуть цю єрунду дивитися. Ось ти і повівся, а щей притащив цей лайно сюди під виглядом гумору. Так і працює москальське іпсо. Та ти продовжуй і далі це хавати. У тебе і так повна голова цього лайна.

- Master
- Легенда Форуму
Ты фильтруй слова.Дерзкий писав: ↑23 січня 2023, 19:36А чому в твоєму твіті, який ти, я впевнений, приніс з якогось ватного або антиваксерського пабліка, немає продовження розмови в студії і відповіді єксперта?
Я тобі скажу чому, тому що задача була в іншому, а саме посіяти ще більші сумніви в розумах людей, які сумніваються і які будуть цю єрунду дивитися. Ось ти і повівся, а щей притащив цей лайно сюди під виглядом гумору. Так і працює москальське іпсо. Та ти продовжуй і далі це хавати. У тебе і так повна голова цього лайна.![]()
и следи за своей головой.
Я тут никого не оскорблял .