Поделитесь фильмом "Тіні незабутих предків"
-
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 6 разів
Re: Поделитесь фильмом "Тіні незабутих предків"
Під час зйомки фільму актори розмовляли українською, але на вимогу прокатника B&H у кінцевому варіанті фільм було дубльовано українською. Дубляж зроблено на студії Le Doyen Studio, режисером дубляжу виступив продюсер фільму Андрекс Селіванов.
"Після перегляду робочої версії картини вся команда дійшла до спільної думки, що варто більше уваги приділити комп'ютерним спецефектам, відточити музичний супровід і довести продукт до якості, якої очікують глядачі. Ми писали чорновий звук на знімальному майданчику, і тепер доводиться робити повний дубляж фільму... але він ніскільки не зашкодить, а навпаки, посилить акторів, адже в тих важких умовах цілодобових зйомок не завжди вдавалося передати потрібні інтонації і настрої. Хочу відзначити, в нашому фільмі, як на майданчику, так і в дубляжі "все рідною мовою", - сказав Левицький.
"Після перегляду робочої версії картини вся команда дійшла до спільної думки, що варто більше уваги приділити комп'ютерним спецефектам, відточити музичний супровід і довести продукт до якості, якої очікують глядачі. Ми писали чорновий звук на знімальному майданчику, і тепер доводиться робити повний дубляж фільму... але він ніскільки не зашкодить, а навпаки, посилить акторів, адже в тих важких умовах цілодобових зйомок не завжди вдавалося передати потрібні інтонації і настрої. Хочу відзначити, в нашому фільмі, як на майданчику, так і в дубляжі "все рідною мовою", - сказав Левицький.
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 198 разів
Варто зареєструватися на толоці)
- Вкладення
-
- tini_nezabutyh_predkiv__2013__web-dl_1080p__ukr___sub_ukr___hurtom_.mkv_242.torrent
- (16.58 Кіб) Завантажено 102 разів
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
Я уже посмотрел) спасибо. Ну неплохой фильмец. Правда убил американский стиль студентов и жизни вокруг) и это наложили на наш универ. Снимали бы всё в стиле Украины, то было бы правдоподобнее. Ну и ляпов пару я нашёл) при том случайно.