Фото з голубами на Кобилянській
- koka73
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 321 раз
Re: Фото з голубами на Кобилянській
они там будут пока будут лохи , ну а лох не мамонт не вымрет ...Maks Gt писав:Вони там будуть до тих пір поки не натовчуть їм пику.
посему будут они там еще долго... психология очень интересная наука .
навешать голубей на человека против его желания , а потом требовать ЛЮБУЮ СУММУ
люди не любят рассказывать что их кинули...
крайне рекомендую на эту тему посмотреть старенький но шедевральный фильм
трест который лопнул
в главных ролях
Регимантас Адомайтис
Николай Караченцов
Господи, храни Украину.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
oberig писав:послуги вони "пропонують" за гроші , а податки платять?, а пташечки здорові ?,а справки є?,а належні умови їх проживання надаються? а хто перевіряв? а захист прав тварин, а захист прав споживачів,за незаконне вимагання грошей стаття ...,якщо в них все є -де прейскуран? де мед.книжки? флешмоб-заваліть їх елементарними питаннями,чого сваритися?
І якщо хтось з вас скаже що там "криша" ,то починати треба з неї.
Якось одна громадська активістка почала їм саме такі питання задавати і попросила показати документи---через якийсь час намалювалася жіночка--юрист і почала щось доводити.
Вони користуються тим що один з тих чуваків важко хворий(чутки такі) і коли доходить до міліції тіпа--то давлять на жалобу тіпа.
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 809 разів
и меня возьмите, я там же живу)Maks Gt писав: Якось піду прогуляюсь на Кобилянську. А разом з sergej1974007 можна ще й в них вимагати 300грн.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Так понимаю что они к Панськой Гуральне поближе перебрались.Der Konstantin740iL писав:Они возле "рубина" чаще бывают, чем возле кареты.sergej1974007 писав:Специально завтра посижу и пофоткаюсь возле кареты.
Хочу голубей на плечи.
Спрошу что почем.
Нет, это не тот чувак.nikalajka писав:наскільки я чув був раніше чувачок з простріленим коліном який творив всякі мутки в місті можливо це він же
є схожа історія з ними
Ага--и загс там тоже рядом.
пс.Про парня с простреленным коленом---
Когда-то давно был такой Юлик в Черновцах--еврейчик.Но он в Израиле давно.Это ж не про него?
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
так в них ціле угрупування (стаття пожоЩЄ) , до чого тут типу юрист? що як до мене прийде податкова,я викличу юриста (взагаліто адвоката правильно) і буду давити на жалість ? і все? ......... брЄдsergej1974007 писав:oberig писав:послуги вони "пропонують" за гроші , а податки платять?, а пташечки здорові ?,а справки є?,а належні умови їх проживання надаються? а хто перевіряв? а захист прав тварин, а захист прав споживачів,за незаконне вимагання грошей стаття ...,якщо в них все є -де прейскуран? де мед.книжки? флешмоб-заваліть їх елементарними питаннями,чого сваритися?
І якщо хтось з вас скаже що там "криша" ,то починати треба з неї.
Якось одна громадська активістка почала їм саме такі питання задавати і попросила показати документи---через якийсь час намалювалася жіночка--юрист і почала щось доводити.
Вони користуються тим що один з тих чуваків важко хворий(чутки такі) і коли доходить до міліції тіпа--то давлять на жалобу тіпа.
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Групповуха - это когда несколько дяденек одну или нескольких тетенек "жарят", а то что ты имеешь ввиду называется преступная группировка. ;) Хотя, тебе ещё рано это знать. :DSamson писав: Это уже групповуха
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- spr1nter100
- Активіст
- Контактна інформація:
Я б звернувся кудись що б їх напрягли, от незнаю хто компетентний в таких справах, і зверне на це увагу!GRAND писав:мдаа весело хлопці влаштувались...не вистачає на них явно управи
НОМЕР ТЕЛЕФОНА
+380994457535 <== <== <== <== <== <==
+380994457535 <== <== <== <== <== <==