Потрібна допомога.

Вільне спілкування
alleks
Досвідчений

Re: Потрібна допомога.

Повідомлення alleks » 11 серпня 2014, 10:02

Есть один выход! Записаться добровольцем в Армию! *wtf*
Как ты заботишься о своих родителях , так и твои дети будут заботиться о тебе!

AntohaCV
Поважний користувач
Дякував (ла): 761 раз
Подякували: 69 разів

Повідомлення AntohaCV » 11 серпня 2014, 10:19

Якщо він звертався до міської міліції і не домомогло - нехай звертається до обласної міліції.
Також є багато служб із номерами телефонів довіри (в тому числі - юридична та психологічна допомога) http://www.vsemisto.info/korysnikontakt ... fony-mista
Всё будет хорошо - я узнавал:)

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 11 серпня 2014, 11:20

AntohaCV писав:Якщо він звертався до міської міліції і не домомогло - нехай звертається до обласної міліції.
Також є багато служб із номерами телефонів довіри (в тому числі - юридична та психологічна допомога) http://www.vsemisto.info/korysnikontakt ... fony-mista
Я не знаю, во что он там опять встрял, но судя по описанному в теме, звонок в областную милицию повлечёт за собой уже вечное рабство, так что лучше ничего не советовать, потому как там "шо-то немножко автора темы беспокоит, и весьма давно" ... :cry:
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Infra3Byk
Поважний користувач
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 199 разів

Повідомлення Infra3Byk » 11 серпня 2014, 11:59

Очень приятно,ЦАРЬ! писав:Сьогодні у маршрутці мені передали записку з таким текстом:

а

Я не знаю просто з ким можна поговорити на цю тему. я попав у дуже неприємну ситуацію і тепер незнаю як з неї вийти. щодня молюсь Богу щоб допоміг. Мене побили сильно, звинувачують у тому що не робив, забрали документи вимагають гроші. і роблю й живу тепер я з цими людьми, бо вони бояться щоб я не втік. я думав що вже викрутився з життєвих проблем і почав жити і дякув Богу за це, але потрапев у ще гірше чим було. скоріше всього я і цього року не піду учитись так як не встигну зібрати ту суму щоб розрахуватись з бандитами і зібрати на навчання. працюю дуже важко. з ранку почті до ночі, лиш для того щоб відробити гроші. ходив у міліцію, написав заяву так цим зробив ще гірше. їх відпустили і вони суму підняли вдвічі. я незнаю як з цим розібратись. молюсь Богу щоб допоміг. і Він дає мені сили усе це терпіти і дає сил працювати, так як втікти я не можу. в мене якщо бути чесним навіть немає з ким поговорити нормально на цю тему і щоб хтось дав пораду. батько від мене відмовився і з ним я не спілкуюсь, а матір змінила номер телефону і не хоче сказати новий. з нею теж рідко коли спілкуємось. говорим по телефону раз в два три тижні, а так би хотілось схилитись мамі на плуче і розповісти їй усе що на серці.

Контакти я приховую. куди з цим звернутись щоб допомогли?
У Гагуса вже "раздвоєніє лічності", сам собі записки передає) *gun*

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 19 серпня 2014, 13:16

по моєму вчора бачив рано на проспекті Гагуса
вид явно не з веселих
ішов якось не спокійно
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

Руслан Балан