шукаю кредитора

Вільне спілкування
advanced member
Поважний користувач

Re: шукаю кредитора

Повідомлення advanced member » 20 вересня 2013, 00:11

Робота продают ....?

gaguss
Досвідчений
Контактна інформація:

Повідомлення gaguss » 20 вересня 2013, 00:14

advanced member писав:Робота продают ....?
???
контакт
066-012-79-45 - АНДРІЙ

Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!

allsoy
Досвідчений

Повідомлення allsoy » 20 вересня 2013, 01:28

Ти ж маєш якусь уже роботу, невже не витягуєш?
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))

gaguss
Досвідчений
Контактна інформація:

Повідомлення gaguss » 20 вересня 2013, 01:30

allsoy писав:Ти ж маєш якусь уже роботу, невже не витягуєш?
зараз ніяк не витягую.... якби все ж міг витягнути тут би не просив...
контакт
066-012-79-45 - АНДРІЙ

Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!

allsoy
Досвідчений

Повідомлення allsoy » 20 вересня 2013, 01:35

Я тобі вже в попередніх коментах писав як діяти. А тут тобі ніхто не допоможе, лиш нафлудять. На жаль ти собі тут заробив не саму славну репутацію, і будуть до тебе відноситись з пересторогою. Так що "Спасение утопающих - дело рук самых утопающих". Надійся тільки на себе!
Востаннє редагувалось 20 вересня 2013, 01:36 користувачем allsoy, всього редагувалось 1 раз.
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))

gaguss
Досвідчений
Контактна інформація:

Повідомлення gaguss » 20 вересня 2013, 02:01

allsoy писав:Я тобі вже в попередніх коментах писав як діяти. А тут тобі ніхто не допоможе, лиш нафлудять. На жаль ти собі тут заробив не саму славну репутацію, і будуть до тебе відноситись з пересторогою. Так що "Спасение утопающих - дело рук самых утопающих". Надійся тільки на себе!
я це вже зрозумів... но всеж попитати удачі можна...а інакше *gun*
контакт
066-012-79-45 - АНДРІЙ

Никогда не унижайтесь.

advanced member
Поважний користувач

Повідомлення advanced member » 20 вересня 2013, 07:17

gaguss писав:
allsoy писав:Я тобі вже в попередніх коментах писав як діяти. А тут тобі ніхто не допоможе, лиш нафлудять. На жаль ти собі тут заробив не саму славну репутацію, і будуть до тебе відноситись з пересторогою. Так що "Спасение утопающих - дело рук самых утопающих". Надійся тільки на себе!
я це вже зрозумів... но всеж попитати удачі можна...а інакше *gun*
А інакше............ як казав один мій знайомий - можна стрибнути з моста.

Не дивно що ти не можеш заробити і стягнути кінці докупи - стільки часу сидіти в інеті на форумі + гамеси шпілити + взагалі ледарювати = нема грошей.

А на форумі ти вже давно себе виділив як попрошайка, навіть роботу так просиш що у людей от от сльози потечуть :cry:

Це хреново , чувак! Ти так звикнеш і це у тебе стане як норма життя, якщо вже не стала.

От я зараз набирав персонал і якщо мені хтось скаже що у чернівцях нема роботи то я плюну в очі, бо не роботи нема а люди робити не хотять!!!!! Зарплата всіх цікавить а робити хоче лиш 5%.

Гость
Активіст

Повідомлення Гость » 20 вересня 2013, 12:51

уж больно лечение дешевое ! в 1000 гр . уложится ? *facepalm
Настроение улучшилось !

gaguss
Досвідчений
Контактна інформація:

Повідомлення gaguss » 20 вересня 2013, 20:01

advanced member писав:А інакше............ як казав один мій знайомий - можна стрибнути з моста.

Не дивно що ти не можеш заробити і стягнути кінці докупи - стільки часу сидіти в інеті на форумі + гамеси шпілити + взагалі ледарювати = нема грошей.

А на форумі ти вже давно себе виділив як попрошайка, навіть роботу так просиш що у людей от от сльози потечуть :cry:

Це хреново , чувак! Ти так звикнеш і це у тебе стане як норма життя, якщо вже не стала.

От я зараз набирав персонал і якщо мені хтось скаже що у чернівцях нема роботи то я плюну в очі, бо не роботи нема а люди робити не хотять!!!!! Зарплата всіх цікавить а робити хоче лиш 5%.
да роботи нема... сьогодні був у форумчанина... можливо він і дасть відгук, якщо прочитає тему... а робити я хочу і буду... це не стало нормою. просто крім цього форуму в мене і немає до кого звернутись... нот розумійте як хочете. не буду тот викликати у вас сльози...
контакт
066-012-79-45 - АНДРІЙ

Никогда не унижайтесь.

gaguss
Досвідчений
Контактна інформація:

Повідомлення gaguss » 20 вересня 2013, 20:02

Гость писав:уж больно лечение дешевое ! в 1000 гр . уложится ? *facepalm
так частину дає мама, попросила мене якщо можу допомгти їй... і як у такому випадку відказати...
контакт
066-012-79-45 - АНДРІЙ

Никогда не унижайтесь.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”