Самі захплюйте підвал, ставте металеву решітку чи двері і на замок. Умудряються ж інші в загальномі під'їзді облаштовувати собі комірку під сходами, які ведуть з 1-го на 2-й поверх, хоча проживають самі на 5-му, або біля ліфтів у висотках.bandera77 писав:Народ! Кваліфіковано скажіть як мені не допустити людину, яка хоче зайняти підвал! Двір мене не хвилює! Мене хвилює людина. яка хоче влізти і отримати підвал!
Як їй це не дозволити?!
Підвал - потрібна допомога!
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
Re: Підвал - потрібна допомога!
Востаннє редагувалось 07 серпня 2013, 00:23 користувачем claude2, всього редагувалось 2 разів.
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Я дякую за поради, але так ніхто і не відповів - що зробити (чим аргументувати) щоб довести людині, що вона не має права на займання підвалу....
Бог там, де всім добре.....
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2878 разів
а може й має...bandera77 писав:Я дякую за поради, але так ніхто і не відповів - що зробити (чим аргументувати) щоб довести людині, що вона не має права на займання підвалу....
хто його знає...
у кожного своя правда....
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Так вона має підвал з іншого боку - там не може забрати - от і вирішила "срубіть по лєгкому"....Master писав:а може й має...bandera77 писав:Я дякую за поради, але так ніхто і не відповів - що зробити (чим аргументувати) щоб довести людині, що вона не має права на займання підвалу....
хто його знає...
у кожного своя правда....
Бог там, де всім добре.....
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
Якось так склалося, що по загальнолюдським правилам кожен мешканець квартири має в підвалі свою кладовку. Він може від неї відмовитися чи комусь віддати. Але документально-юридичних паперів на це більше всього неіснує. Тому хто раніше встав - того й тапки. :D Так само з земельними ділянками біля будинку (клумби).
А щоб не сваритися з сусідом - краще поділіться підвалом, розпийте мирову (якщо сусід чемна людина)
, адже вам з ним по-сусідські жити, і тому потрібно допомагати один одному. 
А щоб не сваритися з сусідом - краще поділіться підвалом, розпийте мирову (якщо сусід чемна людина)