Де придбати фраголіно
Re: Де придбати фраголіно
Якщо є в когось знайомі, може хтось дати контакти? Я хочу купити собі на весілля з 50-60 бутилок, в залежності від ціни і від суми, яку я можу потратити!
От 12-15 грн, т.е. то, которое везут к нам, шмурдячок если честно. Нормальное фраголино стоит 3-5 евро в Италии.adik писав:надо разговаривать с продавцами... в Италии Фраголино стоит около 12-15 грн.
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 173 рази
За ці гроші там можна Асті купити.Andliva писав:От 12-15 грн, т.е. то, которое везут к нам, шмурдячок если честно. Нормальное фраголино стоит 3-5 евро в Италии.adik писав:надо разговаривать с продавцами... в Италии Фраголино стоит около 12-15 грн.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Тому в Італії фраголіно практично ніхто й не п'є. :)
Востаннє редагувалось 21 червня 2013, 18:07 користувачем Andliva, всього редагувалось 1 раз.
а детальніше де саме на ринку на ентузіастові? реально придбати близько 17:00?
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 166 разів
- Подякували: 200 разів
ну цей шмурдячок кращий, ніж наші більш дорожчі "вина".Andliva писав:От 12-15 грн, т.е. то, которое везут к нам, шмурдячок если честно. Нормальное фраголино стоит 3-5 евро в Италии.adik писав:надо разговаривать с продавцами... в Италии Фраголино стоит около 12-15 грн.
- w-lom
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 88 разів
- Подякували: 144 рази
Даю информацию с магазина на рынке по ул.Энтузиастов : Инна, 0509163366.archi писав:а детальніше де саме на ринку на ентузіастові? реально придбати близько 17:00?
Отправленные с моего HTC One S с помощью Tapatalk 4 Beta
а як мені представитись, від кого? чи це не критично, бо дехто не любить коли номери роздають просто такw-lom писав:Даю информацию с магазина на рынке по ул.Энтузиастов : Инна, 0509163366.archi писав:а детальніше де саме на ринку на ентузіастові? реально придбати близько 17:00?
Отправленные с моего HTC One S с помощью Tapatalk 4 Beta