Де зробити права категорії "А", якщо Я не місцевий???

Вільне спілкування
Відповісти
RJ_STARiy
Поважний користувач
Дякував (ла): 1835 разів
Подякували: 438 разів
Контактна інформація:

Де зробити права категорії "А", якщо Я не місцевий???

Повідомлення RJ_STARiy » 15 червня 2013, 18:58

Саме питання в назві теми....
Чи саме можливо в Чернівцях зробити? Як саме, де і в скільки обійдеться???

П.С. Права є тільки категорії "В" із пасивним :D стажем 9-10 років.
Востаннє редагувалось 06 липня 2013, 09:52 користувачем RJ_STARiy, всього редагувалось 1 раз.

tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 63 рази
Контактна інформація:

Re: Де зробити права категорії "А", якщо Я не місцевий???

Повідомлення tarik » 20 червня 2013, 22:26

в автошколу візьмуть....а от мед довідку треба або купити або робити, якщо робити то тільки по місцю проживання...а за здачу самого іспиту я хз, здається теж треба по місцю прописки, але я не впевнений...

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 28 червня 2013, 08:42

5 років назад можна було і в нас здати, а от взимку 2009 року змінили правила, тепер можна повчитись де завгодно, а от складати іспит тільки за місцем прописки. Зараз може назад змінили.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

andrey_mix1982
Почётный пользователь
Дякував (ла): 98 разів
Подякували: 100 разів

Повідомлення andrey_mix1982 » 28 червня 2013, 12:10

Купить проще. Я был дураком когда ишел в автошколу. Дорога сама научила всему-тому что там расчитывал. А нафига вообще права на мотоцикл ? Отморозиться не проблема, а гаишники не имеют права сейчас гоняться за кем либо. После той аварии что была несколько лет на волгоградской, им запретили преследовать обычных нарушителей.

advanced member
Поважний користувач

Повідомлення advanced member » 28 червня 2013, 12:14

на днях видел как гаишники включили сирену и хотели остановить мотоцикл, тот не подчинился и они начали преследование, но когда он развернулся через двойную сплошную и поехал в другую сторону то они не последовали за ним.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 28 червня 2013, 12:55

andrey_mix1982 писав:Купить проще. Я был дураком когда ишел в автошколу. Дорога сама научила всему-тому что там расчитывал. А нафига вообще права на мотоцикл ? Отморозиться не проблема, а гаишники не имеют права сейчас гоняться за кем либо. После той аварии что была несколько лет на волгоградской, им запретили преследовать обычных нарушителей.
Не правильно. В авто школу іти потрібно, потрібно тільки правильно її вибирати. А то понакуповують прав, а потім починається. Я раз стояв на перехресті Кармелюка Буковинської, з боку міліції їхало чудо, я повертав на ліво в сторону лікарні, я тому ідіоту і моргав і сигналив, що я його пропускаю, тиак як він в мене перешкода з права, а воно стоїть і на мене дивиться. А якщо я бь поїхав і він заїхав би мені в бік, то винен був би я....
ТС я трохи ступив, а хіба для отримання категорії А при наявній В обовязково потрібно ходити в автошколу? Дізнайся в МРЕО чи не можна просто здати іспит з водіння і іспит з теорії (ПДР). Якщо н можна то ціна в автошколі буде меньшою немає грошей на пальне.Тільки за теорію заплатиш.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

theoretic
Активіст
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення theoretic » 09 липня 2013, 00:27

andrey_mix1982 писав:Купить проще. Я был дураком когда ишел в автошколу. Дорога сама научила всему-тому что там расчитывал. А нафига вообще права на мотоцикл ? Отморозиться не проблема, а гаишники не имеют права сейчас гоняться за кем либо. После той аварии что была несколько лет на волгоградской, им запретили преследовать обычных нарушителей.
Нажаль дайці, як і вся наша влада, в законах не шарять ніц!
Вони живуть у своїй власній понятійній системі :(

Останній раз піднімалось RJ_STARiy на 09 липня 2013, 00:27.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”