Перед тем как повторно повлиять на репутацию, пользователь должен как минимум оценить определенное кол-во других пользователей. После неоднократного злоупотребления репутацией со стороны некоторых форумчан введены эти ограничения. В правилах нет этого пункта, да и не будет - потому что кол-во пользователей будет меняться, в зависимости от ситуации на форуме.
Спасибо, за то что указали на то что не все локализовано (переведено).
От себя добавлю, что во времена интернета и глобализации, фраза на английском языке не должна смущать пользователя.
А як це по нашому?
- Konstantin
- Адміністратор
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Re: А як це по нашому?
Я тут декілька разів вже натякав адміністрації що з репутаційним впливом щось не те ... ! Поки не особливо пояснювали і невідомо чи щось виправляли ... .
Твій випадок , СТРЕПС , мабуть пов'язаний з тим що локалізатори на українську не все перевели , або воно чомусь не так спрацювало ... .
До речі останні декілька днів саме і відмітив що і сайти деякі чомусь стали відповідати англійським інтерфейсом ... , а не автоматично мовою користувача ... .
Я не думаю що для активних флудерів форуму є проблемою якісь розумні обмеження у 10 чи 20 впливів до повтору ... , якщо подивитися за що саме впливають на репутацію і на яких ідставах ! Це тягне максимум на відмазку ... з турботою про внутрішньофорумний добробут ... .
Було б більш правильним , думаю , просто обмежити репутаційний вплив одноразовим максимумом наприклад , не зважаючи на кількість повторних спроб ... . А то тут поширена купівля/продаж з усім іншим явно не витримують формату ... !
Єдиний резульат : не в тому що редисок менше буде , а як зараз видно вони просто перейдуть на неявний формат , від якого шкоди усім більше ніж уявної вигоди ... .
. . .
Трохи затрималося моє повідомлення ... , але вже що є то є ... . :)
Твій випадок , СТРЕПС , мабуть пов'язаний з тим що локалізатори на українську не все перевели , або воно чомусь не так спрацювало ... .
До речі останні декілька днів саме і відмітив що і сайти деякі чомусь стали відповідати англійським інтерфейсом ... , а не автоматично мовою користувача ... .
Я не думаю що для активних флудерів форуму є проблемою якісь розумні обмеження у 10 чи 20 впливів до повтору ... , якщо подивитися за що саме впливають на репутацію і на яких ідставах ! Це тягне максимум на відмазку ... з турботою про внутрішньофорумний добробут ... .
Було б більш правильним , думаю , просто обмежити репутаційний вплив одноразовим максимумом наприклад , не зважаючи на кількість повторних спроб ... . А то тут поширена купівля/продаж з усім іншим явно не витримують формату ... !
Єдиний резульат : не в тому що редисок менше буде , а як зараз видно вони просто перейдуть на неявний формат , від якого шкоди усім більше ніж уявної вигоди ... .
. . .
Трохи затрималося моє повідомлення ... , але вже що є то є ... . :)
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
спасибо что откликнулись на мой вопрос.
я так понял что теперь мне нужно кого-нибудь оценить+- некоторое кол-во раз (хотелось бы знать конкретнее), за что нибудь, и после этого я смогу заплюсить кого надо. я так могу и забыть, и люди посчитают меня неблагодарным :(
я так понял что теперь мне нужно кого-нибудь оценить+- некоторое кол-во раз (хотелось бы знать конкретнее), за что нибудь, и после этого я смогу заплюсить кого надо. я так могу и забыть, и люди посчитают меня неблагодарным :(
- advanced member
- Поважний користувач
конкретней видимо нашей аудитории не дано знать!STREPS писав: некоторое кол-во раз (хотелось бы знать конкретнее)
"по масти не положено" (с).