Ваше мнение, водители?
Re: Ваше мнение, водители?
Ясно тебе присоромили коли ступив з вантажопідйомністтю Т5 в 3200 і з витратою пального і ти вирішив відігратись?
Гаразд 2-1 АЛЕ я тебе дурнем не називав.... Хоча це мабуть запитання до виховання людини, яка собі дозволяє не знайомих людей на форумах називати дурнями, перед цим прогнавши таку пургу що аж смішно...
П.С. Т5 як авто мене абсолютно не цікавить тому читати його ТТХ немає сенсу. Я шукав розхід пального і читав тільки його інше мене не цікавить.
Про квадро припустив тільки тому що в авто ФАГ повний привід часто називають квадро, тому і запитав чи є в нас в місті таке авто так як не бачив.
Гаразд 2-1 АЛЕ я тебе дурнем не називав.... Хоча це мабуть запитання до виховання людини, яка собі дозволяє не знайомих людей на форумах називати дурнями, перед цим прогнавши таку пургу що аж смішно...
П.С. Т5 як авто мене абсолютно не цікавить тому читати його ТТХ немає сенсу. Я шукав розхід пального і читав тільки його інше мене не цікавить.
Про квадро припустив тільки тому що в авто ФАГ повний привід часто називають квадро, тому і запитав чи є в нас в місті таке авто так як не бачив.
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 21:19 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
Знаток ты деньги когда отдашь?Чел век писав:Тоже мне новость Синхро...о велик знаток машин....
Електрон = Чтобы не лепить дурака то по той ссилке что ты и дал http://www.autonet.ru/catalog/auto/detail/296193.aspx
Читай внимательно перед тем как кинуть ссилку
- sasa
- Досвідчений
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 5 разів
гы)спустили на землюMaxi писав:Знаток ты деньги когда отдашь?Чел век писав:Тоже мне новость Синхро...о велик знаток машин....
Електрон = Чтобы не лепить дурака то по той ссилке что ты и дал http://www.autonet.ru/catalog/auto/detail/296193.aspx
я чтото брал в долг?проценты?Maxi писав:Знаток ты деньги когда отдашь?Чел век писав:Тоже мне новость Синхро...о велик знаток машин....
И к чему сдесь етот скрин-шот ?очередной раз доказывает ум.....
Я сейчас твое сообщения какое то заскриню добавлю свое не втему и получется такое же....
както так
Я сейчас твое сообщения какое то заскриню добавлю свое не втему и получется такое же....
както так
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 166 разів
- Подякували: 200 разів
Ну до того, що ти пробалоболив щодо вантажопідйомності Т5 аж в 3200 кг, і замість признати свою помилку починаєш обзивати людей дураками і "знатоками". Негарно так.Чел век писав:И к чему сдесь етот скрин-шот ?*
З цього місця детальніше.Чел век писав:очередной раз доказывает ум.....
Чекаю.Чел век писав:Я сейчас твое сообщения какое то заскриню добавлю свое не втему и получется такое же....
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 974 рази
- Подякували: 1656 разів
Наибольшие ошибки совершают люди, которые несмотря на очевидные факты, продолжают упорствовать в своей неправоте.
© Джулиана Вильсон
© Джулиана Вильсон
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет