А скільки у вас мультів на форумі???? (голосування)
- advanced member
- Поважний користувач
Re: А скільки у вас мультів на форумі???? (голосування)
Та с Германом я тоже давно знаком - привозил ему флешки без навара,а он мне даже одну вещь подарил!
Нормальный парень, вообще не понимаю че тут некоторые хрень всякую пишут про него .... завидуют, как обычно!
Нормальный парень, вообще не понимаю че тут некоторые хрень всякую пишут про него .... завидуют, как обычно!
Востаннє редагувалось 05 грудня 2012, 21:35 користувачем advanced member, всього редагувалось 1 раз.
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Ага, мы помним :Dadvanced member писав:Та с Германом я тоже давно знаком - привозил ему флешки без навара,а он мне даже одну вещь подарил!
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 7 разів
я теж такої думки про Германа! Він нормальна, розумна та адевкватна людина!!! В мене навіть є спільні з ним інтереси, стосовно копютерної техніки, ремонту ;)advanced member писав:Та с Германом я тоже давно знаком - привозил ему флешки без навара,а он мне даже одну вещь подарил!
Востаннє редагувалось 05 грудня 2012, 22:26 користувачем Dmytro, всього редагувалось 1 раз.
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Dmytro писав:В мене навіть є спільні з ним інтересиadvanced member писав:Та с Германом я тоже давно знаком - привозил ему флешки без навара,а он мне даже одну вещь подарил!
![В шоке :shock:](./images/smilies/kolobok_eek.gif)
![В шоке :shock:](./images/smilies/kolobok_eek.gif)
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Не знаю, може розкажеш?Dmytro писав: не приколуйся, я ще СССР деталі знаю) як тобі мікруха 561ЛА3
![Озадачен :?](./images/smilies/kolobok_confused.gif)
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 7 разів
561 це аналоги 155 !Rassel писав:Не знаю, може розкажеш?Dmytro писав: не приколуйся, я ще СССР деталі знаю) як тобі мікруха 561ЛА3
так, що я бачу ти теж трохи шариш ;) але як ти не знаеш мікросхеми??