Підприємці 5 сектора перекрили головну в центрі

Обговорення останніх новин в регіоні
electron
Постійний користувач

Підприємці 5 сектора перекрили головну в центрі

Повідомлення electron » 03 червня 2013, 16:20

Щойно був в центрі, там продавці з 5 сектора перекрили вул Головну, ходять по переходу біля ратуші. Один стоїть з плакатом на якому сказано, що протестують проти проблемного переобладнання 5 сектора. Було пару міліціонерів які просто спостерігали за дійством. Не фотографував так як спішив за малою на танці. До речі як результат купа батьків запізнились і не встигли забрати дітей, вони сиділи на коридорі палацу культури... Маршрутки 10, 25 їхали по Котляревського-Університетській-Зінковецькій.
Також чомусь тролейбуси перекрили вул Університетську. в правій смузі трояв 2 маршрут (здається я не звернув уваги) а в лівій стояв 4 маршрут, тобто водії які їхали по Франка потрапляли в пастку, на Університетську не звернеш, а на Головній пробка, дуже багато їхали під знак по Худякова.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Tweak
Постійний користувач
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 75 разів
Контактна інформація:

Re: Підприємці 5 сектора перекрили головну в центрі

Повідомлення Tweak » 03 червня 2013, 16:23

Место не очень комфортное, объехать можно )))

Вот бы так перекрыть, чтобы весь город стоял + требовать сделать нормальные дороги

Romich
Активіст
Подякували: 9 разів

Повідомлення Romich » 03 червня 2013, 16:32

Tweak писав:Вот бы так перекрыть, чтобы весь город стоял ...
ага а потом рассказывайте тем к кому из за этого не смогла доехать скорая или пожарники про ремонт дорог и тп
Надёжный хостинг dominant.ua
промо-код Dominant Telecom UCR1EZS (1 дополнительный месяц услуги бесплатно)
промокод +10$ от DigitalOcean для новых пользователей

Bitcoin бесплатно

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 03 червня 2013, 16:40

Tweak писав:Место не очень комфортное, объехать можно )))
Вони мабуть вибрали це місце в надії що до них з ратуші вийдуть.
Tweak писав:Вот бы так перекрыть, чтобы весь город стоял + требовать сделать нормальные дороги
Я б сам з задоволенням прийняв участь в такій акції. Тут не обовязково шукати якесь супер пупер місце, достатньо пепекрити той самий перехід і для завязки ще один від Привата в сторону Худякова. Тоді будуть заблоковані майже всі тролейбусні маршрути (окрім 6). Але зробити це не в обід, а вранці в час пік, коли кількість авто максимальна. До речі ті самі маршрутники цілком могли б приєднатись, вони теж свої машини по дорогам бьють....

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 03 червня 2013, 16:51

Romich писав:
ага а потом рассказывайте тем к кому из за этого не смогла доехать скорая или пожарники про ремонт дорог и тп
Дійсно краще мовчати і дивитись як за наші гроші нам не будують дороги. На цьому форумі є тема про дороги і дорожний збір. В неті подібних матеріалів вагон. Збір мита з пального 23 млрд, а на дороги дають 18, чому? Де решта поділась ні для кого не секрет. І ще кажуть що мало потрібно збір підняти. До речі, а за дороги платять навіть ті хто немає автівки. Починаючи від ціни в маршрутці і закінчуючи транспортною складовою в цінах на товари....
Он в Франції до вуличних погромів доходить, а в нас просто перекрити на годинку і заблокувати місто. Я вже не вірю що в нас можна до чекатись від влади адекватних дій, просто сплачуючи податки, або просто мітингами. В сучасній Україні можна чогось добитись виключно радикальними методами. Як не прикро це звучить, але це факт, такі вже в нас реалії життя....
Востаннє редагувалось 03 червня 2013, 16:54 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 965 разів
Подякували: 1652 рази

Повідомлення Sl@vcheg » 03 червня 2013, 17:03

Romich писав:
Обычно когда перекрывают дороги то скорые и пожарные люди пропускают.

А за чего этот движ? Что там с 5-м сектором? Вроде им же реконструкцию делают и их места сохраняют
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

смайл
Новачок

Повідомлення смайл » 03 червня 2013, 17:14

Ви зараз так гарно й патріотично пишите, що треба перекривати дороги, але чомусь сьогодні жоден з вас не прийшов перекривати рух на Півд.Кільцевій. Подивіться тему ..авто та все що з ним звязано.. Тема- Жахливі дороги, давайте з цим боротись. Ви лиш патякати можете, а як до діла, то моя хата скраю...... :twisted:
Востаннє редагувалось 03 червня 2013, 17:16 користувачем смайл, всього редагувалось 1 раз.

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 965 разів
Подякували: 1652 рази

Повідомлення Sl@vcheg » 03 червня 2013, 17:17

смайл писав:Ви зараз так гарно й патріотично пишите, що треба перекривати дороги, але чомусь сьогодні жоден з вас не прийшов перекривати рух на Півд.Кільцевій. Подивіться тему ..авто та все що з ним звязано.. Тема- Жахливі дороги, давайте з цим боротись. Ви лиш патякати можете, а як до діла, то моя хата скраю...... :twisted:
А вы об этом нам заранее бы написали, уверен что много народу бы подтянулось Я лично об этом первый раз слышу
Востаннє редагувалось 03 червня 2013, 17:18 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 1 раз.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 03 червня 2013, 17:22

смайл писав:Ви зараз так гарно й патріотично пишите, що треба перекривати дороги, але чомусь сьогодні жоден з вас не прийшов перекривати рух на Півд.Кільцевій. Подивіться тему ..авто та все що з ним звязано.. Тема- Жахливі дороги, давайте з цим боротись. Ви лиш патякати можете, а як до діла, то моя хата скраю...... :twisted:
Стоп. А Чому немає теми саме про перекриття вулиці? В якій Ви чи хтось інший скликає людей на акцію???
Я наприклад не читаю всі теми, часу не маю. Читаю Новини Чернівців, Новини України і іноді Балачки (стежу тільки за тими темами в яких я писав). Повір була б тема про перекриття вулиці через погану дорогу, то я б перекрив. Хоча повірте П Кільцева не найгірша вулиця, є багато інших ще більш вбитих і що саме головне завантажених. Резонансу від перекриття по суті обїздної вулиці не буде, всі тупо її обїдуть тай по всьому. Перекривши Проспект, чи Комарова резонанс був би більшим...
Поки писав то Sl@vcheg мене випередив :)
Востаннє редагувалось 03 червня 2013, 17:23 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.

смайл
Новачок

Повідомлення смайл » 03 червня 2013, 17:25

Так зазделегідь й писалось, тільки в рубриці АВТО ТА ВСЕ ЩО З НИМ ЗВЯЗАНО, тема ЖАХЛИВІ ДОРОГИ....... :P

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”