Перлы от Генадия Москаля )))
- Skiv
- Активіст
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 5 разів
Re: Перлы от Генадия Москаля )))
Не нормальний він мужик, лайно він брехливе, і піарщик ще той. На Папієва гонить виправдано той не кращий, але сам Москаль лишається гнидою яка маму продасть за рейтинг.
Думаю не обосновано... А с чего то такая "неприязнь" ?Skiv писав:Не нормальний він мужик, лайно він брехливе, і піарщик ще той. На Папієва гонить виправдано той не кращий, але сам Москаль лишається гнидою яка маму продасть за рейтинг.

]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!
- Skiv
- Активіст
Я особисто мав честь спілкуватися з паном Москалем, і бачити його вчинки заради піару, розкрити тему повністю не можу, так як це стосується резонансної справи в якій не тільки він брав участь. Після побаченого я напевне все життя буду при кожній можливості розкривати суть цієї людини, можливо навіть не цензурною лексикою. Особисто мене зачепило що один з ключових опозиціонерів веде себе не краще за ПРрівців, втратив віру я в ВО"Батьківщину" і в Москаля особисто.
- Skiv
- Активіст
Перепрошую якщо наваяв зайвого. Наболіло))ussser писав:Да не спорьте.... Я для посмеяться выложила текст. :D А нормальных у нас просто нет.Все на приколе своем.Так и живем как в сказке.... чем дальше,тем страшнее.
Стан в Чернівецькій області настільки критичний, що я би хотів, користуючись нагодою, викликати на публічні політичні дебати голову Чернівецької ОДА Михайла Папієва. І Віталія Михайлішина викликаю на дебати(навіть не знаю, яку він посаду обіймає). Аби він не гавкав на мене десь із підворітні. Рівень його розвитку як був продавця бомбонів, так і залишився, то хай на публічних дебатах він доведе, чи він бомбон в позлітці чи бомбон без позлітки.

Востаннє редагувалось 22 травня 2013, 23:43 користувачем ussser, всього редагувалось 1 раз.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!