Перлы от Генадия Москаля )))

Посміхайтесь :grin:
Bublik
Постійний користувач
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 326 разів

Re: Перлы от Генадия Москаля )))

Повідомлення Bublik » 21 травня 2013, 11:00

.
Востаннє редагувалось 08 вересня 2021, 12:13 користувачем Bublik, всього редагувалось 1 раз.

Skiv
Активіст
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Skiv » 21 травня 2013, 11:34

Не нормальний він мужик, лайно він брехливе, і піарщик ще той. На Папієва гонить виправдано той не кращий, але сам Москаль лишається гнидою яка маму продасть за рейтинг.

miryn1987
Досвідчений

Повідомлення miryn1987 » 21 травня 2013, 11:45

Skiv писав:Не нормальний він мужик, лайно він брехливе, і піарщик ще той. На Папієва гонить виправдано той не кращий, але сам Москаль лишається гнидою яка маму продасть за рейтинг.
Думаю не обосновано... А с чего то такая "неприязнь" ?

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 21 травня 2013, 11:52

*facepalm Да не спорьте.... Я для посмеяться выложила текст. :D А нормальных у нас просто нет.Все на приколе своем.Так и живем как в сказке.... чем дальше,тем страшнее. *gun*
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

Skiv
Активіст

Повідомлення Skiv » 21 травня 2013, 11:56

Я особисто мав честь спілкуватися з паном Москалем, і бачити його вчинки заради піару, розкрити тему повністю не можу, так як це стосується резонансної справи в якій не тільки він брав участь. Після побаченого я напевне все життя буду при кожній можливості розкривати суть цієї людини, можливо навіть не цензурною лексикою. Особисто мене зачепило що один з ключових опозиціонерів веде себе не краще за ПРрівців, втратив віру я в ВО"Батьківщину" і в Москаля особисто.

Skiv
Активіст

Повідомлення Skiv » 21 травня 2013, 11:57

ussser писав:*facepalm Да не спорьте.... Я для посмеяться выложила текст. :D А нормальных у нас просто нет.Все на приколе своем.Так и живем как в сказке.... чем дальше,тем страшнее. *gun*
Перепрошую якщо наваяв зайвого. Наболіло))

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 22 травня 2013, 23:37

Стан в Чернівецькій області настільки критичний, що я би хотів, користуючись нагодою, викликати на публічні політичні дебати голову Чернівецької ОДА Михайла Папієва. І Віталія Михайлішина викликаю на дебати(навіть не знаю, яку він посаду обіймає). Аби він не гавкав на мене десь із підворітні. Рівень його розвитку як був продавця бомбонів, так і залишився, то хай на публічних дебатах він доведе, чи він бомбон в позлітці чи бомбон без позлітки.
:lol: и шо я в тебя такой влюбленный???(с)
Вкладення
vimage1.php.jpg
Востаннє редагувалось 22 травня 2013, 23:43 користувачем ussser, всього редагувалось 1 раз.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

Відповісти

Повернутись до “Гумор”