источник : букінфоГЕННАДІЙ МОСКАЛЬ:
Якщо пан Михайлішин не розуміє слова «смотрящій», хай сходить на кафедру російської мови Чернівецького університету або купить відповідні словники.
І хай не робить з себе «дьордія» — він же сам дав Василю Продану кабінет у приміщенні міськради. Нагадаю, що член виконкому – це не посада, а робота на громадських засадах. Мені цікаво, хто платить за використання цього кабінету? І взагалі на що Василь Продан живе без посади?
А якщо Михайлішину «соромно» за мене, хай натре очі цибулею й поплаче. Михайлішин ніколи не буде мером, сером і пером, а залишиться в пам’яті чернівчан тільки «хером». До речі, те, що він поц, встановив навіть суд, куди він же й звертався.
Я на його місці давно б написав заяву на звільнення. І хай не морочить голови людям, а відповість на одне питання: коли в Чернівцях будуть вибори? Чому він особисто, «смотрящий» і Борисов роблять усе, щоб вибори не відбулися? Свій рейтинг він показав на парламентських виборах.
Після такої «довіри» громади йому треба почекати, коли прибуде вода в Пруті, піти і втопитися.
Перлы от Генадия Москаля )))
Перлы от Генадия Москаля )))
Не могу не поделиться.... это лучшее,что я когда либо читала
Долго думала,в какой раздел выложить это...но юмор -это самое то.Москалю надо писать тексты в КВН
Реплика про Прут меня просто добила.. я плакала от смеха...
Востаннє редагувалось 20 травня 2013, 22:47 користувачем ussser, всього редагувалось 4 разів.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!
Re: Перлы от Генадия Москаля )))
А вас не забанили за цитирование конкурирующих сайтов:)))ussser писав:Не могу не поделиться.... это лучшее,что я когда либо читала![]()
![]()
Долго думала,в какой раздел выложить это...но юмор -это самое то.Москалю надо писать тексты в КВН
![]()
![]()
![]()
Реплика про Прут меня просто добила.. я плакала от смеха...
источник : букінфоГЕННАДІЙ МОСКАЛЬ:
Якщо пан Михайлішин не розуміє слова «смотрящій», хай сходить на кафедру російської мови Чернівецького університету або купить відповідні словники.
І хай не робить з себе «дьордія» — він же сам дав Василю Продану кабінет у приміщенні міськради. Нагадаю, що член виконкому – це не посада, а робота на громадських засадах. Мені цікаво, хто платить за використання цього кабінету? І взагалі на що Василь Продан живе без посади?
А якщо Михайлішину «соромно» за мене, хай натре очі цибулею й поплаче. Михайлішин ніколи не буде мером, сером і пером, а залишиться в пам’яті чернівчан тільки «хером». До речі, те, що він поц, встановив навіть суд, куди він же й звертався.
Я на його місці давно б написав заяву на звільнення. І хай не морочить голови людям, а відповість на одне питання: коли в Чернівцях будуть вибори? Чому він особисто, «смотрящий» і Борисов роблять усе, щоб вибори не відбулися? Свій рейтинг він показав на парламентських виборах.
Після такої «довіри» громади йому треба почекати, коли прибуде вода в Пруті, піти і втопитися.
А вообще это было бы очень смешно если бы не было так печально:(
Телефонист-пятицентовый ...
Розумний звичайно дядько, але збрехав:)))який з Мігуйлішина смотрящий:)))хто у нас смотрящий і так відомо:)Rassel писав:Москаля потрібно обирати призидентом. Розумний дядько.
Читайте внимательно,Москаль утверждает,что это Василь Продан,а не Михайлишинman писав:Розумний звичайно дядько, але збрехав:)))який з Мігуйлішина смотрящий:)))хто у нас смотрящий і так відомо:)Rassel писав:Москаля потрібно обирати призидентом. Розумний дядько.
Всерівно трохи злукавив:)))і не продан:)))
- advanced member
- Поважний користувач
ну да, розумний... видно із наведених вище висловлювань...Rassel писав:Москаля потрібно обирати призидентом. Розумний дядько.
- advanced member
- Поважний користувач