Перлы от Генадия Москаля )))

Посміхайтесь :grin:
ussser
Постійний користувач

Перлы от Генадия Москаля )))

Повідомлення ussser » 20 травня 2013, 22:44

Не могу не поделиться.... это лучшее,что я когда либо читала :lol: :lol: :lol: Долго думала,в какой раздел выложить это...но юмор -это самое то.Москалю надо писать тексты в КВН :lol: :lol: :lol: :lol: Реплика про Прут меня просто добила.. я плакала от смеха...
ГЕННАДІЙ МОСКАЛЬ:

Якщо пан Михайлішин не розуміє слова «смотрящій», хай сходить на кафедру російської мови Чернівецького університету або купить відповідні словники.

І хай не робить з себе «дьордія» — він же сам дав Василю Продану кабінет у приміщенні міськради. Нагадаю, що член виконкому – це не посада, а робота на громадських засадах. Мені цікаво, хто платить за використання цього кабінету? І взагалі на що Василь Продан живе без посади?

А якщо Михайлішину «соромно» за мене, хай натре очі цибулею й поплаче. Михайлішин ніколи не буде мером, сером і пером, а залишиться в пам’яті чернівчан тільки «хером». До речі, те, що він поц, встановив навіть суд, куди він же й звертався.

Я на його місці давно б написав заяву на звільнення. І хай не морочить голови людям, а відповість на одне питання: коли в Чернівцях будуть вибори? Чому він особисто, «смотрящий» і Борисов роблять усе, щоб вибори не відбулися? Свій рейтинг він показав на парламентських виборах.

Після такої «довіри» громади йому треба почекати, коли прибуде вода в Пруті, піти і втопитися.
источник : букінфо
Востаннє редагувалось 20 травня 2013, 22:47 користувачем ussser, всього редагувалось 4 разів.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

man
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Re: Перлы от Генадия Москаля )))

Повідомлення man » 20 травня 2013, 22:57

ussser писав:Не могу не поделиться.... это лучшее,что я когда либо читала :lol: :lol: :lol: Долго думала,в какой раздел выложить это...но юмор -это самое то.Москалю надо писать тексты в КВН :lol: :lol: :lol: :lol: Реплика про Прут меня просто добила.. я плакала от смеха...
ГЕННАДІЙ МОСКАЛЬ:

Якщо пан Михайлішин не розуміє слова «смотрящій», хай сходить на кафедру російської мови Чернівецького університету або купить відповідні словники.

І хай не робить з себе «дьордія» — він же сам дав Василю Продану кабінет у приміщенні міськради. Нагадаю, що член виконкому – це не посада, а робота на громадських засадах. Мені цікаво, хто платить за використання цього кабінету? І взагалі на що Василь Продан живе без посади?

А якщо Михайлішину «соромно» за мене, хай натре очі цибулею й поплаче. Михайлішин ніколи не буде мером, сером і пером, а залишиться в пам’яті чернівчан тільки «хером». До речі, те, що він поц, встановив навіть суд, куди він же й звертався.

Я на його місці давно б написав заяву на звільнення. І хай не морочить голови людям, а відповість на одне питання: коли в Чернівцях будуть вибори? Чому він особисто, «смотрящий» і Борисов роблять усе, щоб вибори не відбулися? Свій рейтинг він показав на парламентських виборах.

Після такої «довіри» громади йому треба почекати, коли прибуде вода в Пруті, піти і втопитися.
источник : букінфо
А вас не забанили за цитирование конкурирующих сайтов:)))
А вообще это было бы очень смешно если бы не было так печально:(
Телефонист-пятицентовый ...

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 20 травня 2013, 22:59

Москаля потрібно обирати призидентом. Розумний дядько.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

man
Постійний користувач

Повідомлення man » 20 травня 2013, 23:11

Rassel писав:Москаля потрібно обирати призидентом. Розумний дядько.
Розумний звичайно дядько, але збрехав:)))який з Мігуйлішина смотрящий:)))хто у нас смотрящий і так відомо:)

Maxi
Досвідчений

Повідомлення Maxi » 20 травня 2013, 23:16

man писав:
Розумний звичайно дядько, але збрехав:)))який з Мігуйлішина смотрящий:)))хто у нас смотрящий і так відомо:)
Читайте внимательно,Москаль утверждает,что это Василь Продан,а не Михайлишин

man
Постійний користувач

Повідомлення man » 20 травня 2013, 23:22

Всерівно трохи злукавив:)))і не продан:)))

advanced member
Поважний користувач

Повідомлення advanced member » 20 травня 2013, 23:35

Михайлишин и смотрящий через запятую! Учиться надо было.....

zem
Новачок

Повідомлення zem » 21 травня 2013, 00:02

ну да, розумний... видно із наведених вище висловлювань...

Skiv
Активіст
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Skiv » 21 травня 2013, 09:42

І хто обрав цю людину до верховної ради? *facepalm

advanced member
Поважний користувач

Повідомлення advanced member » 21 травня 2013, 09:50

Skiv писав:І хто обрав цю людину до верховної ради? *facepalm