Посоветуйте хороший навигатор
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Посоветуйте хороший навигатор
Посоветуйте хороший навигатор.
Цена роли не играет. В общем выслушаю любые за и против всего что есть. Всем заранее спс.
Цена роли не играет. В общем выслушаю любые за и против всего что есть. Всем заранее спс.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Re: Посоветуйте хороший навигатор
Дякую, я знав що ти першим відпишеш).
Також розумію, що смартфон, це теж саме. Але як з екраном бути, все ж таки я вже трохи сліповатий.
Також розумію, що смартфон, це теж саме. Але як з екраном бути, все ж таки я вже трохи сліповатий.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
Є Гармін Нуві 760 б\у, кращий навік, який доводилось юзати.
Можу віддати не дорого (відносно), якшо є інтерес, скину фото і подробиці.
Можу віддати не дорого (відносно), якшо є інтерес, скину фото і подробиці.
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
просто ти ним дуже рідко будеш користуватися.
окремий навігатор є сенс купляти тим, хто багато і далеко їздить по різним маршрутам.
якщо все ж таки по темі, то у випадку неідеального зору є сенс брати екран на 7 дюймів.
також моя порада брати версії на андроїді - в цьому випадку ти будеш ним користуватися ще як планшетом набагато частіше.
відповідно тачскрін має бути ємнісним, пам'яті бажано 1ГБ (512МВ мінімум), процесор - це вже по бажанню і бюджету, для навігації вистачить любого сучасного.
більшість традиційних навігаторів працюють на windows ce, теж можна купити на 7" екран 800*480, тачскрін резистивний, пам'яті має бути не менше 128МВ, процесор бажано частотою 533-600-800МГц, опціонально - відеовхід (камера заднього виду) і блютус (гучний зв'язок і вихід в інтернет через телефон).
програма навігації - IGo Primo (є версії для андроід і windows ce) - карти детальні і наші, і по Європі, оновлюються раз в квартал (все можна знайти "безкоштовно" на 4pna.com).
брендові (гармін і томтом) - аж таких великих переваг, щоби виправдали їх ціну, я не бачу. головне - це карти, а під IGo вони практично ті ж самі.
окремий навігатор є сенс купляти тим, хто багато і далеко їздить по різним маршрутам.
якщо все ж таки по темі, то у випадку неідеального зору є сенс брати екран на 7 дюймів.
також моя порада брати версії на андроїді - в цьому випадку ти будеш ним користуватися ще як планшетом набагато частіше.
відповідно тачскрін має бути ємнісним, пам'яті бажано 1ГБ (512МВ мінімум), процесор - це вже по бажанню і бюджету, для навігації вистачить любого сучасного.
більшість традиційних навігаторів працюють на windows ce, теж можна купити на 7" екран 800*480, тачскрін резистивний, пам'яті має бути не менше 128МВ, процесор бажано частотою 533-600-800МГц, опціонально - відеовхід (камера заднього виду) і блютус (гучний зв'язок і вихід в інтернет через телефон).
програма навігації - IGo Primo (є версії для андроід і windows ce) - карти детальні і наші, і по Європі, оновлюються раз в квартал (все можна знайти "безкоштовно" на 4pna.com).
брендові (гармін і томтом) - аж таких великих переваг, щоби виправдали їх ціну, я не бачу. головне - це карти, а під IGo вони практично ті ж самі.
- maestro
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 7 разів
гармин и томтом - у них аеростатные карты + экраны которые всегда видны даже при попадании прямых солнечных лучей, этим они рвут всех китаезов.
Востаннє редагувалось 18 травня 2013, 22:29 користувачем Anonymous, всього редагувалось 1 раз.
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 555 разів
- Подякували: 390 разів
Был гармин вроде модель 1200, оригинал - гавно полное.
Бери с большим экраном, начинку по вкусу
Бери с большим экраном, начинку по вкусу
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 555 разів
- Подякували: 390 разів
для любого китаеза есть копеечный козырек, одевающийся сверху, так что никто никого не рветmaestro писав:гармин и томтом - у них аеростатные карты + экраны которые всегда видны даже при попадании прямых солнечных лучей, этим они рвут всех китаезов.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,