Руль
Модератор: Сулейман
- Sawac
- Активіст
- Подякували: 1 раз
Re: Руль
Тут хтось раніше давав на прокат руль здається Момо, але вже не памятаю хто.archi писав:виставлю могорич у вигляді соку/пива/шоколадки/ваш варіант, ну дуже хочу спробувати автосимулятор з рулем
А який симулятор?
Востаннє редагувалось 09 травня 2013, 16:01 користувачем Sawac, всього редагувалось 1 раз.
Саша 097 683 82 два 2
Допомога в організації ведення бухобліку для ПП
та я от памятаю що хтось давав на прокат. симулятор Auto Club Revolution жанру ММО, на геймпаді зручно грати, але так як це симулятор то хочеться з рулем спробувати, так як в повороти входити інколи треба під певним кутом
- Sawac
- Активіст
- Подякували: 1 раз
знайшов в кеші гугла
Logitech Momo сдам на прокат. ( 1 2)
Автор: Nemezida
23 1025
Відправлено: 06-09-2011 02:45 P.M.
Logitech Momo сдам на прокат. ( 1 2)
23 1025
Відправлено: 06-09-2011 02:45 P.M.
Саша 097 683 82 два 2
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
можу тільки порекомендувати ігру для руля...колиь був руль, тепер залишились тільки педалі, але і з ними граю рідко в цю ігрушку, керую на клавішах....гра називається 3D Инструктор 2.7 Домашняя версия, і скачаний патч + 120 машин, гра зламана, тому що не оф.патч....тут можна непогано відчути машину ,фізику і т.п.....з усіх що грав ,реально найкрутіша!!!
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
для такого симулятора вже треба Н-подібну коробку передач і відповідні педалі, це більш простіший симулятор, до хардкорного йому далеко, але досить непоганоGRAND писав:можу тільки порекомендувати ігру для руля...колиь був руль, тепер залишились тільки педалі, але і з ними граю рідко в цю ігрушку, керую на клавішах....гра називається 3D Инструктор 2.7 Домашняя версия, і скачаний патч + 120 машин, гра зламана, тому що не оф.патч....тут можна непогано відчути машину ,фізику і т.п.....з усіх що грав ,реально найкрутіша!!!
- GRAND
- Експерт
ну да, для ідеалу потрібно все...і ще ПК сильного...в мене на високих чучуть буває що підвисає :(
я любитель в принципі автосимуляторів ,багато що грав....тепер на пк стоїть 3 Д інтсруктор, German Truck Simulator, City Bus Simulator 2010 New York, Bus- & Cable Car-Simulator(класна штука, можна покататись на тролейбусах ,автобусах..скачав сохранения ,і все пройдено...те шо важко дуже розібратись ,2 дні розбирався...2 годині заводив автобус :D
)...ще непогані Test Drive Unlimited Gold, Test Drive Unlimited 2 теж є...але тепер вже нічого не граю, тільки рідко ПЕС 2013
я любитель в принципі автосимуляторів ,багато що грав....тепер на пк стоїть 3 Д інтсруктор, German Truck Simulator, City Bus Simulator 2010 New York, Bus- & Cable Car-Simulator(класна штука, можна покататись на тролейбусах ,автобусах..скачав сохранения ,і все пройдено...те шо важко дуже розібратись ,2 дні розбирався...2 годині заводив автобус :D

- GRAND
- Експерт
був в мене ,грав...я просто написав що тепер у мене є...але писав, що не граю...немає часу ,і немає вже бажання....дуже рідко можна покататись в ПДД, і в ПЕСSawac писав:замість German Truck Simulator раджу попробувати Euro Truck Simulator 2