Систематизація платних послуг
- Skiv
- Активіст
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 5 разів
Re: Систематизація платних послуг
Ремонт: мобільних телефонів, фотоапаратів, ПК, ноутбуків, оргтехніки, побутової техніки, заправка картриджів, встановлення супутникових антенн, прокладання локальних мереж.
Никакой продажи готовой продукции. Только изготовление на заказ, установка, ремонт или прочие услуги.
Востаннє редагувалось 24 квітня 2013, 22:59 користувачем miryn1987, всього редагувалось 1 раз.
- Skiv
- Активіст
Я думаю тема має право на життя, респект автору за те що не полінився.
Вы понимаете что тут пол форума может ту же ПК технику поставить, типа-починить-перепаяв-один-кондер и т.д?
Востаннє редагувалось 24 квітня 2013, 23:04 користувачем Игорь В., всього редагувалось 1 раз.
- Skiv
- Активіст
Нехай буде пів форуму, та з часом дійсно хороші спеціальсти залишаться з відгуками про себе а не дуже хороші відсіються, нормальна практика.Игорь В. писав:Вы то хоть сами понимаете что тут пол форума может ту же ПК технику поставить, типа-починить-перепаяв-один-кондер и т.д?
Ой да ладно, уже не первый год форуму, тут новых лиц особо и нету.
А действительно хороших специалистов 3,5 человека на этом форуме, и внезапно большинство в список не попало )
А действительно хороших специалистов 3,5 человека на этом форуме, и внезапно большинство в список не попало )
Так кто мешает добавить? ))) Пишите кого и в какую категорию. Я просто соберу инфу, а вот сортировать что мусор, а что нет - дело админов и активистов.
- Skiv
- Активіст
Ті хто не попали за себе самі скажуть як у них буде на це потреба.Игорь В. писав:Ой да ладно, уже не первый год форуму, тут новых лиц особо и нету.
Ті хто не попали за себе самі скажуть як у них буде на це потреба.
Взаимоисключающие параграфы как бы.Пишите кого и в какую категорию. Я просто соберу инфу
Я уверен что Расселу врожденная скромность помешает )
Впрочем я написал кого стоило бы упомянуть, а дальше это дело десятое.
Востаннє редагувалось 24 квітня 2013, 23:16 користувачем Игорь В., всього редагувалось 1 раз.