"Клуб" взаимопомощи Форума.
- Эко-центр
- Новачок
- Контактна інформація:
Re: "Клуб" взаимопомощи Форума.
Могу проконсультировать по нашей продукции - Пленочный теплый пол, Панельные обогреватели, Кабельные системы обогрева, Центральный пылесос и многое другое.
Наши товары можете посмотреть на сайте - www.eko.cv.ua
Буду рад помочь форумчанам. Обращайтесь в ПП
Наши товары можете посмотреть на сайте - www.eko.cv.ua
Буду рад помочь форумчанам. Обращайтесь в ПП
Еко-лайн Чернівці.
Інфрачервоне опалення, тепла підлога, панельні обігрівачі, системи сніготанення.
Рекуператори повітря, Вбудований пилосос, та інше..
http://www.eko.cv.ua
(099)4434555, (097)2777720 Валерій.
Інфрачервоне опалення, тепла підлога, панельні обігрівачі, системи сніготанення.
Рекуператори повітря, Вбудований пилосос, та інше..
http://www.eko.cv.ua
(099)4434555, (097)2777720 Валерій.
Акционерные билеты на представления Кобзов-Сити
http://www.onevent.com.ua/night_life/ev ... Light_Show http://www.onevent.com.ua/children/events/Kobzov-SITI
Справка:0995430111
0674875200 Лада
http://www.onevent.com.ua/night_life/ev ... Light_Show http://www.onevent.com.ua/children/events/Kobzov-SITI
Справка:0995430111
0674875200 Лада
- Dgray
- Активіст
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 24 рази
1) Можу допомогти у програмуванні (Я початковий програміст)
2) Можу допомогти з Soft/Hard ware (Бувалий користувач)
3) Займався такими видами спорту як: карате, самбо, футбол, баскетбол, гандбол, шахи. Наразі займась йогою.
4) Можу допомогти у сфері техніки: комп'ютерна/аудіо/відео/ апаратура, комунікатори та інше.
5) Знаю чудового вчителя бас/електро/акустичної гітари
6) Наразі граю в такі ігри як: Guild Wars 2, Counter Strike Global Offensive, Torchlight 2, Dota 2. Трішки розбираюся в кібер спорті. Знаю людей, що були кіберспортсменами в дисципліні: Counter Strike 1.6, Dota/2
7) Можу допомогти із купівлею дешевих спортивних речей. (Штани, куртки, футболки для чоловіків та жінок, діти та дорослі; розміщення: Калинівський ринок; товар з Китаю, Одеси, Харкова )
8) Можу розповісти про такі навчальні заклади як: Чернівецька гімназія №7(15 школа), Чернівецький Політехнічний коледж(Технікум)
9) Знаю хороших програмістів за технлогіями(С++, Веб програмування, Ruby)
10) Знаю людину, що допоможе із дієтою та питаннями по схудненню
11) Моя мати знає багато кулінарних рецептів :) Знає багато про Туреччину, Єгипет та агенства путівок
12) Тато по спеціальності інженер - електрик, вивчав аграрну техніку, подорожував в Китаї
13) Знаю доброго перукаря (Власне до якого і ходжу, ціна вище ніж салонах але тут хороший сервів та поради професіонала та просто людини, що пережила в житті багато) та не професійного перукаря(з низькими цінами)
14) Знаю хорошого столяра, різьбаря по дереву(художня обробка)
15) Знаю майстра різного виду техніки (з калинівського ринку)
16) Маю 5% знижку в магазині "Adidas", 8% "Єврошоп", 5% знижку(купон) в чоколядову кав'ярню "Золотий дукат", знижка в "Пивоман", знижка в аптеку
17) Знаю де можна купити хороші джинси(Калинівський ринок), комп'ютерне і не тільки обладнання(магазини в Чернівцях, в яких я сам купляв)
18) Знаю людину, що продає за помірною ціною аккаунт в грі World of Warcraft (З гарантіями)
19) Можу надати в оренду комбо підсилювач басовий Warwick Take 12
20) Знаю хорошого косметолога та гастроінтеролога обоє лікарі
21) Трошки знайомий з фототехнікою та фотографією (Аматор з дзеркальним фотоапаратом) АЛЕ знаю доброго вчителя фотографії
22) Знаю де можуть допомогти із ремонтом комп'ютерів
23) Знаю цінувальників японської культури(У нас в Чернівцях)
24) Знаю хорошого дизайнера(Комп'ютерна графіка) та фізика по освіті
25) Знаю людину, що допоможе у вивченні математики, трошки початкового програмування
26) Знаю непоганий санаторій в Затоці(Одеса)
27) Знаю досвідченого шахтаря з Донецьку
28) Знаю людину, що продає взуття(спортивне, офіційне, повсякденне; Калинівський ринок)
29) Знаю людину, що продає носки(Калинівський ринок)
30) Знаю людину, що продає одяг(жіночий та трошки чоловічий з Індії)
31) Знаю людину, що подорожувала в Індію
32) Знаю людину, що розбирається у військовій справі
2) Можу допомогти з Soft/Hard ware (Бувалий користувач)
3) Займався такими видами спорту як: карате, самбо, футбол, баскетбол, гандбол, шахи. Наразі займась йогою.
4) Можу допомогти у сфері техніки: комп'ютерна/аудіо/відео/ апаратура, комунікатори та інше.
5) Знаю чудового вчителя бас/електро/акустичної гітари
6) Наразі граю в такі ігри як: Guild Wars 2, Counter Strike Global Offensive, Torchlight 2, Dota 2. Трішки розбираюся в кібер спорті. Знаю людей, що були кіберспортсменами в дисципліні: Counter Strike 1.6, Dota/2
7) Можу допомогти із купівлею дешевих спортивних речей. (Штани, куртки, футболки для чоловіків та жінок, діти та дорослі; розміщення: Калинівський ринок; товар з Китаю, Одеси, Харкова )
8) Можу розповісти про такі навчальні заклади як: Чернівецька гімназія №7(15 школа), Чернівецький Політехнічний коледж(Технікум)
9) Знаю хороших програмістів за технлогіями(С++, Веб програмування, Ruby)
10) Знаю людину, що допоможе із дієтою та питаннями по схудненню
11) Моя мати знає багато кулінарних рецептів :) Знає багато про Туреччину, Єгипет та агенства путівок
12) Тато по спеціальності інженер - електрик, вивчав аграрну техніку, подорожував в Китаї
13) Знаю доброго перукаря (Власне до якого і ходжу, ціна вище ніж салонах але тут хороший сервів та поради професіонала та просто людини, що пережила в житті багато) та не професійного перукаря(з низькими цінами)
14) Знаю хорошого столяра, різьбаря по дереву(художня обробка)
15) Знаю майстра різного виду техніки (з калинівського ринку)
16) Маю 5% знижку в магазині "Adidas", 8% "Єврошоп", 5% знижку(купон) в чоколядову кав'ярню "Золотий дукат", знижка в "Пивоман", знижка в аптеку
17) Знаю де можна купити хороші джинси(Калинівський ринок), комп'ютерне і не тільки обладнання(магазини в Чернівцях, в яких я сам купляв)
18) Знаю людину, що продає за помірною ціною аккаунт в грі World of Warcraft (З гарантіями)
19) Можу надати в оренду комбо підсилювач басовий Warwick Take 12
20) Знаю хорошого косметолога та гастроінтеролога обоє лікарі
21) Трошки знайомий з фототехнікою та фотографією (Аматор з дзеркальним фотоапаратом) АЛЕ знаю доброго вчителя фотографії
22) Знаю де можуть допомогти із ремонтом комп'ютерів
23) Знаю цінувальників японської культури(У нас в Чернівцях)
24) Знаю хорошого дизайнера(Комп'ютерна графіка) та фізика по освіті
25) Знаю людину, що допоможе у вивченні математики, трошки початкового програмування
26) Знаю непоганий санаторій в Затоці(Одеса)
27) Знаю досвідченого шахтаря з Донецьку
28) Знаю людину, що продає взуття(спортивне, офіційне, повсякденне; Калинівський ринок)
29) Знаю людину, що продає носки(Калинівський ринок)
30) Знаю людину, що продає одяг(жіночий та трошки чоловічий з Індії)
31) Знаю людину, що подорожувала в Індію
32) Знаю людину, що розбирається у військовій справі
Востаннє редагувалось 04 травня 2014, 08:52 користувачем Dgray, всього редагувалось 2 разів.
-
- Активіст
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 5 разів
консультація по врегулюванню збитків в страхових компанія.
не виплачують, затримують, урізають виплати в СК
будь які види страхування.
короче все, що стосується страхування, можете звертатися до мене, чим зможу тим і допоможу
не виплачують, затримують, урізають виплати в СК
будь які види страхування.
короче все, що стосується страхування, можете звертатися до мене, чим зможу тим і допоможу
- rchallenger
- Зацікавлений
За професією програміст-системотехнік (ЧНУ).
Працюю виготовляючи корпусні меблі на замовлення (Потфоліо).
Також підробляю в пекарні де печуть дуже смачнючі вірменські лаваші (підкажу де можна брати для дому і для бізнесу (шаурма і т.п.)).
Не працює комп, віруси, банер просить гроші, чорний або синій екран із білими написами англійськю, або просто не завантажується ОС - допоможемо.
Дружу з паяльником.
Улюблений вид транспорту - велосипед...
Ну і за інфо/допомогою звертатись в ПП.
Працюю виготовляючи корпусні меблі на замовлення (Потфоліо).
Також підробляю в пекарні де печуть дуже смачнючі вірменські лаваші (підкажу де можна брати для дому і для бізнесу (шаурма і т.п.)).
Не працює комп, віруси, банер просить гроші, чорний або синій екран із білими написами англійськю, або просто не завантажується ОС - допоможемо.
Дружу з паяльником.
Улюблений вид транспорту - велосипед...
Ну і за інфо/допомогою звертатись в ПП.
Востаннє редагувалось 23 квітня 2013, 21:26 користувачем rchallenger, всього редагувалось 1 раз.
- Человек из СССР
- Досвідчений
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 26 разів
- Контактна інформація:
Официальных профессий у меня 4, но работаю только по 1 и то на половину. Могу помочь в следующих вопросах:
1. Автономное отопление
2. Центральное отопление
3. Автономное водоснабжение
4. Центральное водоснабжение
5. Автономная канализация
6. Центральная канализация
7. Газификация (с документами и без)
8. Мелкий ремонт сантехники
9. Малогабаритные металлоконструкции
10. Штробление стен, полов, перекрытий
11. Пробивка отверстий в стена, полах, перекрытиях, фундаментах.
12. Копка траншей под газ, воду, канализацию
13. Разбивка бетона, демонтаж старых металлоконструкций.
14. При необходимости - строительные работы - заливка фундамента, кладка стен, перекрытия, крыши, пристройки, навесы.
Также могу помочь советом или делом в других вопросах.
1. Автономное отопление
2. Центральное отопление
3. Автономное водоснабжение
4. Центральное водоснабжение
5. Автономная канализация
6. Центральная канализация
7. Газификация (с документами и без)
8. Мелкий ремонт сантехники
9. Малогабаритные металлоконструкции
10. Штробление стен, полов, перекрытий
11. Пробивка отверстий в стена, полах, перекрытиях, фундаментах.
12. Копка траншей под газ, воду, канализацию
13. Разбивка бетона, демонтаж старых металлоконструкций.
14. При необходимости - строительные работы - заливка фундамента, кладка стен, перекрытия, крыши, пристройки, навесы.
Также могу помочь советом или делом в других вопросах.
САНТЕХНИЧЕСКИЕ И СВАРОЧНЫЕ РАБОТЫ
0956899011
0963994277
http://svarshik.key.ua/
http://santehnik-svarschik.webprorab.com/
0956899011
0963994277
http://svarshik.key.ua/
http://santehnik-svarschik.webprorab.com/
- sim72pin
- Модератор
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 140 разів
Высшее юрид. и эконом. образование...
Работаю в банковской сфере. Рад буду оперативно, по мере возможности, помочь форумчанам получить ответы на в области юриспруденции и финансов...
Все вопросы в личку...
Работаю в банковской сфере. Рад буду оперативно, по мере возможности, помочь форумчанам получить ответы на в области юриспруденции и финансов...
Все вопросы в личку...
Здравствуйте!
С удовольствием помогу консультативно и практически по следующим вопросам:
С удовольствием помогу консультативно и практически по следующим вопросам:
- 1.Помогу с грамотным подбором и закупкой по адекватной цене оборудования для систем отопления (котлы, радиаторы, бойлера, колонки, трубы, фитинги, солнечные панели и т.д.) . Есть большой опыт и знания в данной сфере.
2.Подскажу, как сделать вашу систему отопления максимально эффективной и экономичной.
3.Помогу с подбором, расчётом и приобретением стабилизаторов напряжения всех типов, источников непрерывного питания и аккумуляторов к ним. При этом, всё оборудование есть в наличии.
4.Могу дать толковые консультации по вопросам трудоустройства: поиск работы, правильное составление резюме, подготовка к собеседованию, разрешение различных вопросов во взаимоотношениях с работодателями.
5.Хорошо знаю Крым, разные его регионы. Могу дать совет по выбору места для отдыха там.
Не делай другим того, что не хотел бы, чтобы сделали тебе. (Конфуций, сборник трудов)
т. +38(050)583-81-03, +38(067)537-66-13 Вадим
http://forumcv.net/viewtopic.php?f= ... 673#p58673
т. +38(050)583-81-03, +38(067)537-66-13 Вадим
http://forumcv.net/viewtopic.php?f= ... 673#p58673