Обсуждение "Клуб" взаимопомощи Форума.

Вільне спілкування
Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 955 разів
Подякували: 1638 разів

Обсуждение "Клуб" взаимопомощи Форума.

Повідомлення Sl@vcheg » 17 квітня 2013, 10:11

Это смежная тема с http://forumcv.net/viewtopic.php?f=4&t=9043
В ней задаются вопросы и ведется обсуждение вопросов касающихся "Клуба" взаимопомощи форума.
Вкладення
rokas.jpg
Востаннє редагувалось 17 квітня 2013, 13:10 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 4 разів.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 554 рази
Подякували: 390 разів

Re: Обсуждение "Клуб" взаимопомощи Форума.

Повідомлення 13ый воин » 17 квітня 2013, 11:24

8-)
Востаннє редагувалось 17 квітня 2013, 23:41 користувачем 13ый воин, всього редагувалось 1 раз.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 955 разів
Подякували: 1638 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 17 квітня 2013, 11:46

Все зависит от ожидаемого результата и бюджета который готов потратить.
Microlab PRO 3 не являются студийными мониторами и мне их звук не нравится они проигрывают к примеру Microlab SOLO 7. Последние считаю оптимальным выбором среди такого рода продуктов. Влияние звуковой карты существенно, даже с такого класса акустикой. Очень рекомендую брать ASUS Xonar DX.
KRK R6 брать не рекомендую, нет в них ничего "выдающегося" если смотреть в таком бюджете Хай-Фай то советую смотреть на полочники от Monitor Audio. Но тут что с KRK что с Monitor Audio уже понадобится усилок.
Саб сразу отбросить и забыть. В бюджетном сегменте сабы только портят звук, лучше потратится на акустику классом выше. При правильном подборе, баса хватит с головой.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

serega1750207
Активіст
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 7 разів
Контактна інформація:

Повідомлення serega1750207 » 17 квітня 2013, 16:38

хочу купити собі першу зеркалку мабуть nikon d5100 18-55.мене цікавить таке запитання: чи варто доплачувати за офіційну гарантію, якщо магазин також дає гарантію? може хто підкаже кращий варіант зеркалки+об'єктива ціною до 4700грн. і на що слід звернути увагу перед покупкою(крім наявності битих пікселів на матриці)? *tanksyou*

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 554 рази
Подякували: 390 разів

Повідомлення 13ый воин » 17 квітня 2013, 17:50

serega1750207 писав:хочу купити собі першу зеркалку мабуть nikon d5100 18-55.мене цікавить таке запитання: чи варто доплачувати за офіційну гарантію, якщо магазин також дає гарантію? може хто підкаже кращий варіант зеркалки+об'єктива ціною до 4700грн. і на що слід звернути увагу перед покупкою(крім наявності битих пікселів на матриці)? *tanksyou*
битые пиксели проверяют так - закройте крышкой обьектив, переведите режим на ручной и сделайте сникок. При тщательном просмотре должен быть иделаьный чорный, без белых точек. Переплачивать за официальную - не стоит. Как правило такого рода техника если не работает, то не работает сразу. Заводы изготовительи дают минимум на отработку много тысяч срабатываний механизма подьема зеркала. Обьектив подскажу - но только после того как вы скажете для каких целей он вам нужен? Портретник - с фокусныйм до 50-60, универсал - 40-200, телевик 300 - это грубый подсчет. Широкоугольник, рыбий глаз - на ваше усмотрение. Обращайте внимание на наличие оптического стабилизатора на оптике. Не гонитесь за пикселизацией, обратите внимание на светочуствительность обьективов! Современные тушки все довольно не плохого качества и снимают фуллШД видео, так что выбор тут именно за вами.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

AntohaCV
Поважний користувач
Дякував (ла): 761 раз
Подякували: 69 разів

Повідомлення AntohaCV » 20 квітня 2013, 21:20

Один форумчанин задал мне в личке вопрос: "Можно коротко про правомерность WiFi интернет-провайдеров по селах?"
И так. Согласно законодательства, интернет-провайдеры, которые используют радиотехнологии (в том числе - на основе WiFi) должны получать лицензии на использование радиочастот (выдаёт НКРСИ). А после получении такой лицензии - должны получать разрешения (выдаёт УГЦР) на эксплуатацию радиоэлектронных средств, которые обеспечивают доступ к интернету.
Всё будет хорошо - я узнавал:)

tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 63 рази
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 20 квітня 2013, 23:44

claude2 написав:
- Працював рятувальником (не путати з пожежниками): знаю як загасити пожежі як на поверхті так і під землею, як надати медичну допомогу, тобто врятувати життя.
Треба було на аву поставити не Вандама, а Брюса Уіліса :lol:
- На даний час працюю в м.Чорнобиль, проконсультую щодо радіації, інф. про Зону Відчуження.
Що там взагалі зараз цікавого? Двоголові всякі там ще бігають? Чим там зараз люди займаються?

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 21 квітня 2013, 02:09

- На даний час працюю в м.Чорнобиль, проконсультую щодо радіації, інф. про Зону Відчуження.
Що там взагалі зараз цікавого? Двоголові всякі там ще бігають? Чим там зараз люди займаються?[/quote]

надіюсь Чорнобиль стане місцем для відпочинку політиків, їх розмова

- В тебе де хата?
- В Чорнобилі?
- В Чорнобиліііі? круто живеш. курортна зона. я теж хочу там халупку

( і вони всі там будуть спочивати)))
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 63 рази
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 21 квітня 2013, 09:22

nikalajka писав:
надіюсь Чорнобиль стане місцем для відпочинку політиків, їх розмова

- В тебе де хата?
- В Чорнобилі?

ага...їх і так зараз 450, а потім поприїжджають всі двохголові, то стане 900 :lol:
Востаннє редагувалось 21 квітня 2013, 09:22 користувачем tarik, всього редагувалось 1 раз.

claude2
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення claude2 » 23 квітня 2013, 09:37

nikalajka писав:
Що там взагалі зараз цікавого? Двоголові всякі там ще бігають? Чим там зараз люди займаються?
- надіюсь Чорнобиль стане місцем для відпочинку політиків, їх розмова

- В тебе де хата?
- В Чорнобилі?

Там дійсно вже зона "відпочинку". :D На вихідних часто приїжджають великі шишки з Києва для риболовлі, як влітку так і взимку. Два роки тому одні так приїхали ( помічник депутата і 2 родичі) без оформлення документів (по дзвінку з зверху) і втопилися. так їх джип мєнти спеціально вивезли за зону, мол вони там десь відпочивали і до Зони В ніякого відношення не мають. *facepalm

ЗІ.Вчора впіймали трьох сталкерів з Києва-показували в Надзвичайних новинах.
Востаннє редагувалось 29 квітня 2013, 12:46 користувачем claude2, всього редагувалось 1 раз.
Гроші економлять тут :Зображенняhttp://svetodiod.ho.ua
http://elektrogeneratory.jimdo.com/

Відповісти

Повернутись до “Балачки”