Експеримент з Криптою.

Вільне спілкування
tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 63 рази
Контактна інформація:

Re: Експеримент з Криптою.

Повідомлення tarik » 18 грудня 2024, 21:59

kreativ писав:
18 грудня 2024, 20:28
да, для условий депозита 18 это прям оч много. наверное есть риски невозврата и типа бонус за этот риск.
Ну насправді там таких ризиків не більше ніж в банку. Якщо забрав депозит раніше терміну, то просто згорять відсотки, а свою суму забираєш всю. Єдиний ризик це якщо біржа заблокує аккаунт, а це можливо. Взагалі в договорі любої біржи прописано що кошти які в них на рахунках можуть заморозитися і взагалі це власність біржи і т.д. Але ж банками така сама штука буває коли банк об'являється банкрутом і пропав твій депозит) Але якщо обирати надійні біржи то в приницпі ризики дійсно не більші ніж в банку якщо гроші на балансі чисті, тобто на прохання біржи можна надати їм документи про походження грошей. Але з тим як зараз піджимає мінфін, то в принципі в банках така ж сама система)

А відсотки там великі тому що кошти з депозитів біржа дає в кредит трейдерам які граються з шортами і попадають на ще більші відсотки) тому біржа має звідки платити 18%

tarik
Поважний користувач
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 18 грудня 2024, 22:02

Дід Панас писав:
18 грудня 2024, 20:30
Ну було щось таке але в грн, де потрібно було враховувати інфляцію гривні, а це схоже на МММ - дають першим заробити, а потім капкан закривається...
Та який МММ) система тупо та сама що в банку) Банк взяв у вас депозит і виплачує по 3% річних, а потім дає ваші гроші комусь в кредит під 5%. Тут те ж саме, тільки відсотки більші) біржа дає в кредит під 30-40% а за депозит повертає 18% :-D

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1765 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 18 грудня 2024, 22:05

tarik писав:
18 грудня 2024, 21:59
Ну насправді там таких ризиків не більше ніж в банку. Якщо забрав депозит раніше терміну, то просто згорять відсотки, а свою суму забираєш всю. Єдиний ризик це якщо біржа заблокує аккаунт, а це можливо. Взагалі в договорі любої біржи прописано що кошти які в них на рахунках можуть заморозитися і взагалі це власність біржи і т.д. Але ж банками така сама штука буває коли банк об'являється банкрутом і пропав твій депозит) Але якщо обирати надійні біржи то в приницпі ризики дійсно не більші ніж в банку якщо гроші на балансі чисті, тобто на прохання біржи можна надати їм документи про походження грошей. Але з тим як зараз піджимає мінфін, то в принципі в банках така ж сама система)

А відсотки там великі тому що кошти з депозитів біржа дає в кредит трейдерам які граються з шортами і попадають на ще більші відсотки) тому біржа має звідки платити 18%
похоже на какие то розовые очки и некоторое непонимание мира финансов. я какбы тоже не супер профи в теме, но блииииин

tarik
Поважний користувач
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 18 грудня 2024, 22:05

Перечитав все шо я написав, і виглядає ніби я агітую :-D Я за рекламу нічо не маю) просто ділюся досвідом))))

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 964 рази

Повідомлення Дід Панас » 18 грудня 2024, 23:51

tarik писав:
18 грудня 2024, 22:02
Та який МММ) система тупо та сама що в банку) Банк взяв у вас депозит і виплачує по 3% річних, а потім дає ваші гроші комусь в кредит під 5%. Тут те ж саме, тільки відсотки більші) біржа дає в кредит під 30-40% а за депозит повертає 18% :-D
Ну коли ставиш в банк на депозит, то є Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (установа, яка від імені держави гарантує повернення вкладів кожному вкладнику в разі ліквідації банку).
А хто гарантує захист вкладів у цій конторі?

ps.
tarik писав:
18 грудня 2024, 21:59
... Єдиний ризик це якщо біржа заблокує аккаунт, а це можливо. Взагалі в договорі любої біржи прописано що кошти які в них на рахунках можуть заморозитися і взагалі це власність біржи і т.д...
Прочитав це і взагалі не розумію про що ми говоримо, як можна довіряти свої гроші біржі, яка після того як ти їм їх перевів, уже вважає їх своїми :-D
Отака х...ня, малята

tarik
Поважний користувач
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 19 грудня 2024, 00:59

Дід Панас писав:
18 грудня 2024, 23:51
Прочитав це і взагалі не розумію про що ми говоримо, як можна довіряти свої гроші біржі, яка після того як ти їм їх перевів, уже вважає їх своїми :-D
Ну це я грубо виразився... Тут можна прочитати умови договору https://whitebit.com/ua/terms
Особливо пункти 4.4, 6.8, 6.10, 16.4. Це я так швидко пробігся, і це те що я мав на увазі

В загальному так, це звісно не банк, але якщо не робити нічого протизаконного, то кошти не заблокують. Для середньостатистичного користувача ризик мати заблокований аккаунт такий самий як і заблокований рахунок в банку. Я працюю в крипті вже декілька років, і про заблоковані аккаунти знаю тільки в рідких випадках. Я не торгую криптою активно і не арбітражу, я для бірж софт розробляю, тому про надійність можу тільки з цього боку сказати.
В даний момент я біржам довіряю може навіть більше ніж банкам, але звісно ж тільки всесвітньо відомим біржам))

Bodya_Hollywood
Постійний користувач
Дякував (ла): 62 рази
Подякували: 103 рази

Повідомлення Bodya_Hollywood » 19 грудня 2024, 18:46

tarik писав:
19 грудня 2024, 00:59
Ну це я грубо виразився... Тут можна прочитати умови договору https://whitebit.com/ua/terms
Особливо пункти 4.4, 6.8, 6.10, 16.4. Це я так швидко пробігся, і це те що я мав на увазі

В загальному так, це звісно не банк, але якщо не робити нічого протизаконного, то кошти не заблокують. Для середньостатистичного користувача ризик мати заблокований аккаунт такий самий як і заблокований рахунок в банку. Я працюю в крипті вже декілька років, і про заблоковані аккаунти знаю тільки в рідких випадках. Я не торгую криптою активно і не арбітражу, я для бірж софт розробляю, тому про надійність можу тільки з цього боку сказати.
В даний момент я біржам довіряю може навіть більше ніж банкам, але звісно ж тільки всесвітньо відомим біржам))
Від якої суми біржа може зацікавитись звідки в тебе гроші? І я яка її різниця :?

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1308 разів

Повідомлення sergej1974007 » 19 грудня 2024, 21:32

tarik писав:
18 грудня 2024, 22:02
Ось в цьому коменті——"нерозуміння світу фінансів" та "рожеві окуляри"——як написав Креатів)
А в усьому іншому——видно що людина знайома з біржами по факту——а не на словах)
пс. Теж в принципі довіряю таким великим гравцям як Бінанс.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

tarik
Поважний користувач
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 20 грудня 2024, 23:00

Bodya_Hollywood писав:
19 грудня 2024, 18:46
Від якої суми біржа може зацікавитись звідки в тебе гроші? І я яка її різниця :?
Ну тут важко сказати, в загальному до 10-20k USDT мало б бути все ок, але тут не тільки від суми залежить. Якщо у вас новий аккаунт, який ніколи не робив ніякі транзакції і закинути туди зразу 20к, тоді можуть бути питання. Якщо ж аккаунт вже торгував і він не свіжий, і закидати суми по 1-2к за раз, то питань не мало б виникнути. Якщо не виводити кошти на сумнівні гаманці, або не приймати перекази з сумнівних гаманців. Ще дуже важливо правильно вивести кошти з біржи. Якщо ви зразу всю суму скинете собі на карту, то тут вас скоріше всього вже сам банк заблокує :-D
Насправді по блокчейну дуже легко визначити особу якщо вона хоч раз десь засвітила свої дані, або якщо не особу, то просто знайти інформацію по ланцюжку звідки гроші потрапили на ваш гаманець. Тому сумнівні і шахрайські аккаунти досить швидко блокуються. Ну і зараз біржи зазвичай прийняли політику щоб співпрацювати з різними дер.органами. Тому по запиту фінмоніторингу біржи теж можуть блокувати рахунки.

tarik
Поважний користувач
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 20 грудня 2024, 23:02

sergej1974007 писав:
19 грудня 2024, 21:32
Ось в цьому коменті——"нерозуміння світу фінансів" та "рожеві окуляри"——як написав Креатів)
А що не так я сказав?) Хіба ви не погодитесь що банки видають кредити з тих депозитів які люди поставили? А різниця між цими відсотками і є заробіток банку) І саме з відсотків з кредитів і виплачуються відсотки на депозит. Можливо я помиляюся, то скажіть свою версію світу фінансів)

Відповісти

Повернутись до “Балачки”