ну ты сказал , что я при оплате компаниям нафтогаза на самом деле буду платить фирташу
или он опять сменит счета для наших оплат ? .
ну ты сказал , что я при оплате компаниям нафтогаза на самом деле буду платить фирташу
Я не можу знати як це буде технічно виконано - чи інший рахунок чи Нафтогаз зі свого рахунку буде перераховувати чи судитися будуть чи віджимати... Суть мого поста була в іншому - ти мені дав недостовірну інформацію, що облгазів Фірташа не існує і що новим їхнім власником став державний Нафтогаз.
Облгази Фірташа, з яких раніше був знятий арешт, повернули у держвласність.
Про це повідомила голова АРМА Олена Дума.
"Облгази повернуто в державу! Управління буде продовжено", - заявила вона.
У коментарі ЕП в АРМА повідомили, що арешт на облгази Фірташа повернули за рішенням Печерського районного суду міста Києва від 28 червня.
я писал в том плане , что у них забрали лицензию на розподил и перевели всех клиентов под нафтогаз .Дід Панас писав: ↑28 червня 2024, 16:54Я не можу знати як це буде технічно виконано - чи інший рахунок чи Нафтогаз зі свого рахунку буде перераховувати чи судитися будуть чи віджимати... Суть мого поста була в іншому - ти мені дав неправдиву інформацію, що облгазів Фірташа не існує і що новим їхнім власником став державний Нафтогаз.
Так говорив вже про це viewtopic.php?f=64&t=67590&start=3140#p623743
Думаю може бути надовго, вони і раніше попереджали, що як будуть морози і зросте споживання то будуть вводити графіки. Вчора було завдано удару по теплогенеруючим станціям і розподільчим вузлам, включаючи вузол через який ми отримували электрику з європи