Запасємося повербанками
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
Re: Запасємося повербанками
Так як в нас є така цікава тема, то напишу в ній. Маю потребу в допомозі тих, хто розбирається. Відключення поки не дуже довгі і жити можна. Але я в такій групі, коли посеред дня я 4 години без світла, отже пів робочого дня йде коту під фіст. Макбук стягне працювати на батареї, але от проблема з інетом.
Отже. Маю роутер Mikrotik hap ac3 з БЖ який перетворює 220в в 24в 1.5А і ще точку доступа Ruckus Wireless яка має poe бж 220в > 48в 0.32А.
Потрібен ДБЖ, або ще якесь рішення, яке буде стояти в кімнаті(в якій влітку без електроенергії може бути жарко, в якій я знаходжусь багато часу) і підтримувати медіаконвертер з оптики і ці 2 чудові девайса онлайн по 6 годин хоча б. Близько біля нього є вікно, може якусь сонячну дозарядку, хз. Може хтось щось порекомендує.
Отже. Маю роутер Mikrotik hap ac3 з БЖ який перетворює 220в в 24в 1.5А і ще точку доступа Ruckus Wireless яка має poe бж 220в > 48в 0.32А.
Потрібен ДБЖ, або ще якесь рішення, яке буде стояти в кімнаті(в якій влітку без електроенергії може бути жарко, в якій я знаходжусь багато часу) і підтримувати медіаконвертер з оптики і ці 2 чудові девайса онлайн по 6 годин хоча б. Близько біля нього є вікно, може якусь сонячну дозарядку, хз. Може хтось щось порекомендує.
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 154 рази
- Подякували: 82 рази
ого вони жруть )
я б сказав купити павербанки і покаті .. у батьків звичайний роутер (9в) і медіаконвертер (9в) під провайдера і вони запітують то все павером через провід з алі usb - dc і працює.. але у вашому випадку.. мб купити для них якусь "станцію" недорогу.. щоб ще потім і мак підзарядити можна було.. хоча якщо у вас на процесорі М то це і не знадобиться :D у мене прошка 16 дюймів 19 року.. вистачає максимум години на 3... :(
я б сказав купити павербанки і покаті .. у батьків звичайний роутер (9в) і медіаконвертер (9в) під провайдера і вони запітують то все павером через провід з алі usb - dc і працює.. але у вашому випадку.. мб купити для них якусь "станцію" недорогу.. щоб ще потім і мак підзарядити можна було.. хоча якщо у вас на процесорі М то це і не знадобиться :D у мене прошка 16 дюймів 19 року.. вистачає максимум години на 3... :(
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
такую задачу закроет станция начального уровня типа экофлоу ривер или анкер 535. другой вопрос, что покупая станцию может есть смысл брать уже с запасом и экофлоу дельта 2 или анкер 555.Nero писав: ↑05 червня 2024, 01:02Так як в нас є така цікава тема, то напишу в ній. Маю потребу в допомозі тих, хто розбирається. Відключення поки не дуже довгі і жити можна. Але я в такій групі, коли посеред дня я 4 години без світла, отже пів робочого дня йде коту під фіст. Макбук стягне працювати на батареї, але от проблема з інетом.
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 957 разів
- Подякували: 1640 разів
Найпростіше звісно взяти Зарядну станцію. Але рекомендую дивитись на моделі з АКБ біля 1квтг і вище. До зарядних станцій майже усіх можна підключати і сонячні панелі.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
А у тебя остались контакты продавца аккумуляторов? Вчера чекнул ту ссылку на олх, а уже нет объявления. Хотел товарищу показать
- Sl@vcheg
- Адміністратор
По тих оголошеннях, що я скидав вже давно нічого нема.
Брав на цьому сайті таку АКБ зараз в них вже нема. До речі АКБ якраз сьогодні мені приїде вже, потестую відпишусь
https://akkb.com.ua/akumuliatorlifepo4- ... kong-150a/
Батькові взяли 2шт таких вони ще є в наявності
https://akkb.com.ua/akumuliatorlifepo4- ... kong-150a/
А в чем сила, брат?
- В правде..
- В правде..
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
та щось дорогувато купувати екофлоу заради роутерів. То вже дешевше купити інвертор і акумулятор
- Schneider
- Досвідчений
- Дякував (ла): 99 разів
- Подякували: 50 разів
Ще варіант змінити роутери з більш популярним вольтажем (9-12V), тоді вистачить і павербанка для підтримування їх в робочому стані. Буде ще дешевше ніж інвертор і акумулятор...
CPU - Intel® Core™ i5-3570
Motherboard -
RAM - Goodram DDR3 16GB
Video -
SSD/HDD - GoodRam 120GB, Samsung 1TB, WD 2TB
PSU - Seasonic 500W
Case - Zalman Z11 Plus
Motherboard -
RAM - Goodram DDR3 16GB
Video -
SSD/HDD - GoodRam 120GB, Samsung 1TB, WD 2TB
PSU - Seasonic 500W
Case - Zalman Z11 Plus
- Sl@vcheg
- Адміністратор
Зараз з рабочими нова фішка йдуть робити якщо забезпечиш світлом. Мені треба зробити ворота і паркан, то позвонили і зразу сказали, що без постійної наявності електрики щоб тянуло сварочного аппарата робити не підуть
А в чем сила, брат?
- В правде..
- В правде..
- Sl@vcheg
- Адміністратор
Зате зручно і потім як в дворі треба наприклд щось болгаркою попилякати щоб дроти не тягати або на природу собою брати то супер. А по ціні так можна за ті гроші взяти інвертор і аккуми напевно рази в 2-3 більшої потужності
А в чем сила, брат?
- В правде..
- В правде..