Не решето, якщо б хотіли ловити то б ловили, це ж багатомільйонний бізнес…сотні мільйонів доларів проходить — навіщо закривати справжній клондайк.sim72pin писав: ↑10 травня 2024, 23:29Близько 11 тисяч українських чоловіків нелегально перетнули кордон із Румунією на півночі цієї країни, щоб уникнути мобілізації після початку повномасштабного російського вторгнення.
Джерело: публікація румунської служби "Радіо Свобода", де наводять дані від румунської прикордонної поліції "Європейська правда"
https://www.pravda.com.ua/news/2024/05/ ... n=gravitec
А скільох упіймали наші прикордонники? Судячи по кількості успішних спроб перетину, у нас не кордон, а решето...
Мобілізація під час Війни
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 964 рази
Re: Мобілізація під час Війни
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
вроде где то прописано , что всем кто признан с 22 го надо снова пройти влк , и срок там прописан.
вот приняли это или нет , точно не скажу , надо вычитывать закон.
но собирались
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
На уровне "вроде где-то", я тоже слышал. Интересна точная информация. Потому что больше говорят про ограничено пригодных и повторное прохождение ВЛК теми кто не снят с учета, ну и само собой про тех кто вообще там не был. Ладно, будет эта их софтина посмотрим, что там будет.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
просто с начала войны какая то часть купила себе это снятие с учёта, по тому и собирались это ещё раз перепроверить , но вот приняли или нет не скажу .KVadik писав: ↑11 травня 2024, 20:16На уровне "вроде где-то", я тоже слышал. Интересна точная информация. Потому что больше говорят про ограничено пригодных и повторное прохождение ВЛК теми кто не снят с учета, ну и само собой про тех кто вообще там не был. Ладно, будет эта их софтина посмотрим, что там будет.
мне оно не актуально.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Ну я, к сожалению, не купил, оно у меня мое родное.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Ааааааа ......ось чого воно звучить ,,дА пАслЄднЄвА,,. ,,а прЄдлАжМ другий варІант,,....бо воно ,,нЄакиуАльнА,,. А якщо б було актуально, як ж б це було б по другому розмова. Фраєра хирові.
- Schneider
- Досвідчений
- Дякував (ла): 99 разів
- Подякували: 50 разів
Ви зняті з обліку чи виключені? Це різні речі!
«Знятий з військового обліку» це тимчасове поняття та воно не означає звільнення від статусу військовозобов’язаного. Після зняття з військового обліку військовозобов’язаний продовжує виконувати обовʼязки військового обліку (проходження ВЛК, оновлення військово-облікових даних, повідомлення ТЦК та СП про зміну місця проживання тощо) та повинен стати на військовий облік в іншому органі, до прикладу в ТЦК та СП іншої області або ж в консульстві України в іншій країні.
«Виключений з військового обліку» означає, що особа втрачає статус військовозобов’язаного та на неї не поширюються обовʼязки з військового обліку. Зокрема така особа не може бути призвана під час мобілізації, після виключення з обліку не зобов’язана проходити ВЛК, оновлювати облікові дані, такій особі не можна вручати повістку. Це поняття є постійним і особа не повинна знову ставати на військовий облік.
CPU - Intel® Core™ i5-3570
Motherboard -
RAM - Goodram DDR3 16GB
Video -
SSD/HDD - GoodRam 120GB, Samsung 1TB, WD 2TB
PSU - Seasonic 500W
Case - Zalman Z11 Plus
Motherboard -
RAM - Goodram DDR3 16GB
Video -
SSD/HDD - GoodRam 120GB, Samsung 1TB, WD 2TB
PSU - Seasonic 500W
Case - Zalman Z11 Plus
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
пощастило, що виключили з обліку. Мене теж мали виключити з обліку. Але там зараз ТАКА дупа з цим всім, що мені було простіше погодитись на обмежено придатного. Якщо коротко, то зараз кінцеве рішення про непридатність приймають у Львові(для нашого регіону) в так званому ВЛК-16. З липня 2023 року звідти не прийшло жодної відповіді. Вони просто тягнуть. А ти, якщо чекаєш звідти відповіді - ніфіга не вільний. Кожні 10 днів приходиш в ТЦК за новою повісткою на 10 днів. І так поки не отримаєш відповідь з ВЛК-16.